fredag 10. februar 2017

Lakke kjøkkenfronter

Spraylakkering av kjøkkenfronter. Vi bruker kun profesjonell lakk fra Akzo Nobel, en to komponent syreherdene lakk som er slitesterk. Vi tilbyr spraylakkering i . SPRAYLAKKERE KJØKKEN: Å lakkere kjøkkenfrontene selv er ikke vanskeligere enn du gjør det til. Men hvordan bør du gå frem når du skal male kjøkkenfronter ? Vi bruker to- komponent lakk som er mer holdbart enn olje- eller vannbasert .

Maler,Møbelsnekker Ønsker spraylakkering i halvmatt lakk på kjøkkenfronter. Kjøkkenet er demontert og fraktes selv. Ved å lakkere om kjøkkeninnredningen og bytte noen knotter får du et resultat som gir inntrykk av . Sprøytemaling av kjøkkenfronter. Unsubscribe from Djafar Abbasi?


Lakkering av kjøkkenfronter og bytting av knotter kan gjøre susen. For kjøkkenfronter i heltre vil panelmaling passe best, men er frontene i andre materialer kan det hende du finner malingstyper som passer . Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte.

Kontakt Lars Ove Viste: . Vi har lakkert frontene, det er et par år siden så husker ikke helt hvor mye vi betalte. Min kjøkkeninnredning var av eik, og jeg lakket den med Liberon Bistrot lakk , to lag mørk eik og ett lag mahogny for å gi det litt mer liv. Tores lakk , Hernes, Hedmark, Norway.


Lakkerer og maler møbler og interiør, kjøkkenfronter osv. Da kan et nytt strøk lakk gjøre susen. Har du plassmangel og liten lyst til å slipe, pusse og lakke hjemme? Er benkeplaten av tre, kan du pusse og lakke den. Sjekk etter om du har en . Det kan være vanskelig å få maling til å sitte godt nok på benkeplater av laminat.


Forny ditt kjøkken med ny lakk og ny farge. Me lakkerer også mange andre produkter. På vårt malingsanlegg blir alt trevirke . Dermed ble plutselig noen av kjøkkenfrontene “nye” til jul. En enkel måte å fornye rommet på, er å lakke alle kjøkkenfrontene. Du kan lakkere kjøkkenet selv, men velger du å bruke en industrilakkerer . Vi lakkerer alt som tåler lakk.


De malte skapdørene er lakkert med vannbasert lakk , polyurethan- lakk eller syreherdende lakk.

Lakken som brukes på HTHs skapdører er merket med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.