mandag 13. februar 2017

Interiør trapp

En lekker trapp gir hjemmet ditt et skikkelig løft. Vi viser hvordan du bygger, pusser opp eller fornyer trappen din. Men ei vakker trapp kan gjøre mye for uttrykket i boligen.

Harmonisk: Trappa er et viktig element i interiøret. Vi tør påstå at en trapp levert av oss ikke er som alle andre trapper! Med gjennomtenkte løsninger og blikk for de små detaljene blir . Ei trapp med høg kvalitet og design kan vere eit av dei objekta i ein heim som føyer til noko ekstra til rommet.

Vi har eit breitt utval av trapper som passar til alle . Glass i interiør bevarer romfølelsen og slipper lyset inn i rommet, samtidig som. Små rom og boliger kan ofte virke både mørkere og trangere om man må gjøre plass til en trapp i interiøret. Naturstein og kompositt gir kjøkkenet og badet et moderne og eksklusivt preg.


Naturstein på gulv i stue, på trapp, vegg eller peis.

Her får du rå veiledning og fremgangsmåte. Trapper og gulv er utsatt for sterk slitasje. Produktene markedsføres og selges av Sunnmøre Interiør AS, som er salgskanal i Sør-Norge. Vi tilstreber oss å være markedets beste på kvalitet og oppfølging, . Knirk kommer fra innersiden av trappen, hvor konstruksjonen er av mindre deler/vanger, laget av furu. Byåsen Kjøkken, Trapp Interiør AS har besøksadresse Statsråd Krohgs veg 15 70Trondheim.


Selskapet ble stiftet i 20og er registrert . Diskusjonsforum Interiør, Møbler og Trapp. Byåsen Kjøkken, Trapp Interiør har besøksadresse Statsråd Krohgs veg 70MIdtbyen Sør-Trøndelag. Bedriften ble stiftet i 20og er registrert som AS . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør.


Veier, fortau, oppkjørsler og trapper blir speilglatte, og besøkstallene hos legevakten stiger til værs etter . Eller kanskje du ønsker å male trappen i stedet? Byåsen kjøkken, Trapp interiør AS fra , Sør-Trøndelag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.