tirsdag 28. februar 2017

Hvordan legge gelenegler selv

I denne videoen viser vi hvordan du kan legge gelelakk selv, hjemme. Jeg vet ganske mye om hvordan det legges da, for jeg har fått det lagt. Je g har selv prøvd å legge gelenegler men synes det er veldig .

Tips/guide for Akryl eller gele negler - Velvære. Gele eller akryl negler - Velvære, hudpleie og. BufretLignendeNøye sammensatte nail art gjør at negl design i nye og kreative varianter.

Negl kunst varene fra de forskjellige settene kan kombineres fritt og trylle frem nail . Hvis du søler utenfor, bruk en orangepinne og fjern lakken på huden. DETTE TRENGER DU FOR Å FJERNE GELENEGLER HJEMME:. Det går fint å gjøre det selv på hånd nr to, men det er også fint med hjelp.


Legg neglelakken hjemme og sjekk hvordan du kan få den til å sitte lengst. Jeg har selv års erfaring fra bransjen og har brukt påstøpte .

Akryl er den mest brukte modulen for å legge kunstige negler. Gelenegler er et luktfritt system der du lager flotte kunstnegler med mange muligheter. Jeg skal fortelle trin for trin hvordan du skal legge de perfekte.


Hvordan lage perfekt fransk manikyr hjemme – Duration: 3:45. Hvordan er det med vedlikehold av gelénegler? Kan man forsterke egne negler med gelé, forresten, uten å samtidig legge falske? Helse, indikasjoner og kontraindikasjoner; Produkter og verktøy som brukes under forlengelsen; Sette på negler i alle etapper; Hvordan pleie gelenegler . Det er så mange av dere som stadig spør hvor og hvordan jeg.


Jeg har kanskje ikke delt altfor mange magebilder under graviditeten, men synes selv jeg. Kategorier: Gelelakk, Gelenegler Stikkord: gelelakk, shellac, uv soak of. Da jeg bodde i Norge hadde jeg gelenegler et par ganger, men dette var.


Burde kanskje gjøres i salong en gang først så du ser hvordan de gjør det :). HVILKEN METODE PASSER FOR DEG: Foretrekker du å lakke neglene selv, er vil du ha et langvarig resultat fra salong? Alternativt kan du jevne ut overgangen med en fil og legge på ny overlakk.


Gelenegler er en permanent lakk som herdes i uv. Du kan ha vanlig lakk, design, fransk manikyr eller støpe på tipper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.