mandag 13. februar 2017

Gravering av glass

Islande whiskyglass på 30cl. Høyde 3cm og diameter på 9cm. Prisen er med gravering. Gjør oppmerksom på at whisky skrives på to måter.


Kjøp champagneglass med gravering online i vår nettbutikk, champagne glass med navn eller tekst.

Champagne er mousserende hvit vin eller rosévin fra . Kjøp cognac glass med navn online i vår nettbutikk. I vårt sortiment finner du flotte konjakkglass med gravering som du velger din egen tekst til. Bruzgis gravering på glass.


Gravering på glass , Tresfjord. Våre tjenester setter fokus på å gjøre hvert produkt til en unik og. GLASS – gravering på glass.

Glassblåser Mette Paalgaard besøker elevene i klasserommet og har med seg den kalde delen av verkstedet. Lav og middels hastighet fungerer best for gravering av glass. Bruk den fleksible akselen 2slik at verktøyet blir lettere å jobbe med og du kan gjøre nøyaktige . Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet. Din egen tekst, bilde eller motiv gravert på glass , krystall eller gravert på vinflaske. Du kan velge mellom et utvalg av kolleksjonsvarer og profileringsartikler som kan personifiseres med navn, logo eller annen gravering.


Ved bestilling av flere graverte glass får du avslag i form av . Kr - pr bokstav tegn på våre egne produkter. Kundelogo prises etter avtale. NÅR KUNDEN HAR PRODUKTET. Startpris kr 36- Inkl gravering.


Med riktig verktøy kan du gravere på dine egne glass. Det kreves en stø hånd og en god del trening. Fikk en flott og DYR vase av mine foreldre til bryllupet med bryllupsdatoen gravert inn midt på.


Lasergravér glassboller for Super Bowl med Epilog Laser-systemet. Min kjære fikk en sånn veldig romantisk og fin idé her om dagen.

Vi skal begynne å samle på en glasserie til bryllupet og han mente at det . Få gravering hos Titanlaser, sentralt i Vika. Jobben utføres mens du er der!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.