torsdag 9. februar 2017

Garasjegulv behandling

Weber Garasjegulv gir deg varigheten du ønsker i din garasje. Tenkte å liste opp noen løsninger for type behandling på garasjegulv. Fint hvis dere med disse løsningene supplerer med fordeler og ulemper.


Driver og bygger garasje nå, på 50kvm i grunnflate. Male Balkong, betonggulv eller betongterrasse?

Bruk balkongmaling, sikafloor til faste lave priser. Billig primer, polyurethanmaling, maling og maleverktøy fra fra . Det er ennå ingen omtaler for dette. Er det noen som har gode forslag til behandling av nytt betonggulv, hvis man ikke skal . De fleste garasjegulv er grå betongflater som fort skitnes til. Ny betong må være herdet i minst seks uker før behandling.


Maling av garasjegulv OT. Mine LR venner har meldt seg frivilig til dugnad for å gjøre noe med gulvet i garasjen min.

Driver å bygger nytt redskapskjul og går å lurer på om det finnes smarte og enkle måter å behandle betonggulvet på. Er ikke først og fremst . Beskrivelse og egenskaper. Jeg har netopp støpt garasjegulv med C-ferdigbetong. Hva skal jeg behandle det . Behandling og valg av system er avhengig av underlaget. Om ønskelig kan arbeidet utføres av våre sertifiserte leggere.


Betonggulv er ikke noe man ser så ofte i boliger, hvis vi ser bort fra kjellergulv. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Har fått gulvet i min garasje profesionelt lagt med epoxy av firma.


Hvorfor behandle garasjegulvet ? Sliteskiktet er betonggulvet svakeste punkt! I tillegg til konstant støvutvikling, slites det uforholdsmessig raskt ned ved .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.