torsdag 2. februar 2017

Fondvegg kjøkken

Kona har lyst på en fondvegg i en annen farge på kjøkkenet. Jeg er skeptisk til dette ? Noen som har erfaringe med dette på forumet? Resten av huset skal ha lyse vegger, og kjøkkeninredningen er også lys.


Er ikke dette bare en sånn . En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass.

Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer. Når det gjelder kjøkken , viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva . Du kan for eksempel male med den samme fargen som du har på en fondvegg et annet sted i rommet. I dette huset går ulike rosanyanser gjennom boligen som en rød tråd – enten det dreier seg om møbler, vegger eller små drypp av farge som rundt klokken. Se så fin helheten blir!


Den lyse rosafargen her . Du har bestemt deg: det er på tide med en kontrastvegg! Men hvor skal den være ? Dette kjøkkenet er kommet for å bli.

I det lille, gamle trehuset utenfor Trondheim, har beboerne vært opptatt av å dyrke romfølelsen. I stuen kan du leke deg mer med farger, en fondvegg eller interiørelementer med aksentfarge som gir energi. Du bør unngå helt hvite farger på. Bruk ikke intense og mørke grønne farger på kjøkkenet med mindre du vil slanke deg, grønt sies å hemme appetitten.


Perfekt match sammen med noen nye brukte teakhyller. I skrivende stund sitter jeg og beundrer veggene på kjøkkenet mitt, som altså er malt i nevnte farger. Skagerak Edge tekanne står høyt på min ønskeliste i år.


Vi befinner oss på Bjerke i Oslo hvor Hege og Marius akkurat har flyttet inn i ny leilighet. Kjøkken med personlighet. Mange nybygg blir i dag solgt slik, med enkle hvite kjøkken , hvite vegger og oljet eikeparkett. Vi ønsker gjerne å slappe av og kose oss når vi oppholder oss i stuen, derfor bør du heller velge litt mykere farger.


Greige, som er en blanding av grått og beige, er blitt veldig populær og passer fint i stuen. Har du lyst på en fondvegg i en sterkere farge kan det være lurt å ha den bak sofaen slik at du ikke ser den hele tiden. Han trekker paralleller til hotellrom, hvor nettopp bruken av kontraster, ofte gjerne i form av tapet, fondvegger og fargerike tepper, skaper liv og rytme i et lite rom.


I små leiligheter ligger kjøkkenet ofte i åpen løsning mot stuen, og særlig i nye leiligheter er de ofte veldig små, gjerne med høyskap som fort skaper en vegg. This Pin was discovered by Marianne Johansen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Vi har malt vegger på kjøkkenet i fusion, og vil ha en fondvegg.


Hvilken farge vil egne seg?

Prøvde m scooter, men det ble litt…. De fleste river ned vegger for å åpne opp. Denne familien gikk motsatt vei.


En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Derfor anbefaler jeg alltid folk å gå for det de selv syns. Rimelig kjøkken fornyelse eller unikt og flott interiør objekt på kjøkken kan lett gjøres ved bruk av stein finer.


Fondveggen Det er lett å forstå hvorfor fondvegger er så populært. Med en fondvegg kan man være modig, men slippe å være ordentlig våghals. Det selges mer tapet til fondvegger enn noen gang tidligere, forteller designsjef Eilert Ask hos John. Friskt og kult kjøkken. LED-downlighter styrt over dimmer.


Møbelkjøkken i slett, hvit høyglans. I tillegg frittstående kjøkkenøy med benkeplate og . Innredning på vegg med skap, skuffer og integrerte hvitevarer. Gamle møbler skaper en spennende kontrast til gulvet og de mattmalte veggene. Vindu og listverk har fått halvblank maling.


Brystpanelet er historie, og veggen mellom entré og kjøkken er fjernet slik at sistnevnte nå er integrert i dette lyse og luftige rommet med samme gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.