fredag 24. februar 2017

Ferdigmalt kledning

Ubehandlet kledning skal helst grunnes og males i løpet av dager for å hindre at UV-strålingen starter nedbryting av treverket. Vår erfaring er at det sjelden skjer, sier Jansen som påpeker at ferdig malt kledning også gjør at såkalte krympestriper ikke er et problem. Han forteller at tendensen med . Med vår priskalkulator kan du enkelt finne ca.


Fordi vi produserer store volumer effektivt av både stående og liggende kledning , kan vi holde kostnadene nede.

Dobbelfals 60° grunnet kledning. Rektangulær impregnert kledning. Villmarkstoppen, Malvik 0. Tror dere det er mulig å avtale med snekkerne at f. Vår leverandør ville HELST unngå at vi beiset rett før de satte det opp.


Nå hadde jo vi villmarkspanel og benyttet tjærebeis så det hadde . For maksimal beskyttelse og mindre malearbei velg kledning grunnet, beiset eller malt på fabrikk. Fabrikkmalt kledning er det smarte valget når du skal bygge.

Dette gir effektiv bygging. Unngå krypestriper og nyt fordelen av forhåndsmalt vegg når kledningen er på ved å velge ferdigmalt kledning. De to store på hvert sitt område, Moelven og Jotun, har inngått samarbeid om levering av malt kledning, såkalt Drygolinkledning.


REKTANGULÆR KLEDNING GRAN 19X1KL FERDIG GRUNNET. Tilgjengelig i butikker. DOBBELFALS KLEDNING GRAN 19X1FERDIG GRUNNET. Da får man en kledning som er ferdig behandlet, uten behov for videre overflatebehandling. Kledning furu rektangulær Royal brun 19X148.


Det er viktig å etterbehandle spikerhull, endeved og skjøter kort tid etter montering. Bjertnæs Sag har utviklet et helt nytt produkt til yttervegg. Produktet monteres med skjult spikring slik at overflaten ikke punkteres. Vi gir en produktgaranti som innebærer at . Du kan også få grunnet kledning som er påført et mellomstrøk.


Ferdigmalt kledning (med toppstrøk)er, i tillegg til grunning (som nevnt under pkt. 3), kledning som har fått langvarig beskyttelse gjennom ett eller flere polyuretanforsterkede toppstrøk. Ett strøk kan stå urørt i inntil fem år, men to toppstrøk skal holde i sju til ti år.


VYRK industribehandler alle typer utvendig kledning til hus, hytte og andre bygg.

Spar tid og penger, få et bedre resultat. Se også våre unike farger. Spar penger ved å kjøpe ferdigmalt. Vi leverer gran- og furukledning i et bredt spekter av tradisjonelle og trendy profiler og i mange dimensjoner og ulike behandlinger.


Vurder om huset kler stående eller liggende, smal eller bre slett eller profilert kledning. Med andre ord må arbeidet utføres gratis for å kunne konkurrere på pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.