tirsdag 7. februar 2017

Betong cire

BÉTON CIRÉ ER ET BETONGPRODUKT SOM LEGGES I TYNNE LAG, DET ENDELIGE RESULTATET BLIR SOM EN SLIPT MASSIV BETONGFLATE. Noen bor med naturlig betong, andre med tapet som ser ut som betong. Beton Cire er en sement blandet med akrylpolymere som kan legges .

Så la vi på micro betong grunningen Nivå gripp. Deretter kommer selve Beton Cire behandlingen, som slipes slik at betong sjateringer kommer . Betong Cire ( Beton Ciré ) er en ny og vakker polymer -og sementbasertedekorative overflate som er tynn , sterk og fleksibel , og kan brukes . Betong Look , Beton Cire, Micro Betong er noen utrykk og metoder som blir mer og mer populært.

Vi har stor erfaring med dette og jobbet ukentlig med dette i 5 . Vi hadde lyst på en plate i betong, og jeg hadde sett noen videoer om at man kunne støpe det selv.

Betong Cire er en nyskapende løsning, både for renovering og nye bygg, som kan brukes på alle underlag: gulv, vegg, benkeplater o. Det er jo mange som ikke vet forskjell på sement og betong også. Ja har nå fått sjekket ut Beton Cire, og dette er også mikrosement så dette . MM BETON CIRE er et beleggprodukt som forvandler vanlig betong til en estetisk, moderne og verdiøkende overflate. Halv parten er slipt ned gammelt betong halv parten har epoxy.


Deretter behandlet med Beton Ciré – betonglook. Maleverktøy fra Jordan, merk boogirulle; kan stilles inn mot listefritt i overgang vegg/himling. Comfort Deck Beton CIre Beton CIre Beton CIre Beton CIre Beton CIre Beton CIre Beton CIre Beton CIre Alutex. Teleplan eiendom Fornebu Brushmat Multimat . Utvendige forstøtningsmurer er utført i bordforskalt betong med integrert belysning.


Innvendig trapp krager ut fra betongvegg utført i Betong Cire.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.