fredag 10. februar 2017

Baderomsfliser vegg

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Det er viktig å ta hensyn til rommets proporsjoner og vegg- og gulv areal. Keramisk flis, kvalitetsmessig en gulvflis, men meget velegnet også for bruk på .

Med store fliser går det for eksempel raskt å legge flisene. Og bruker du dem på veggen, kan de også gi en roligere overflate enn du vil få med . Vi var flue på veggen da murmester Roar Fredriksen i Interiørmur la fliser på vegg og gulv. Det aller viktigste ved flislegging, skjønner vi, .

Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. Velg blant kategoriene under og nyt inspirasjon for alle typer bad uansett. Flere og flere velger den minimalistiske linjen og bygger rørene inn i veggen, men . Her kan du se flotte bilder av våre mest populære baderomsfliser.


Nextra er elegante polerte porselensfliser som kan legges på gulv og vegg. STORT ER TRENDY: Stadig flere velger store fliser på både gulv og vegger på baderommet. I dusjen kan man bruke mosaikkfliser av samme . Flis Interiør har et stort utvalg av fliser til bad for deg som skal flislegge.

Vi kan levere frostsikker klinker til terrassen (klinker er en hardere plate som kan håndtere et tøft liv på gulvet, men som også kan legges på veggen), eller fliser . Fliser og baderomsmøbler i høy kvalitet finner du hos Norges eldste flis-kjede. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. Stadig flere velger å bruke Porcelenato fliser innendørs både på gulv og vegg i våte og tørre rom.


Porcellanato filser har flere fordeler som et lavere vannopptak, . Glass i dusj, på vegger, badekar, samt glass-do og glass-vask er alle ingredienser i et trendy hjem. I tillegg skal det være glass mellom bad og soverom. Flisekompaniet er Norges største landsdekkende kjede innen fliser. I vårt showroom kan du selv velge de flisene du ønsker på vegg og gulv og få et realistisk . Badet på bildet har eieren fikset selv, ved å legge nye fliser oppå gamle.


Den er lys grå, og er pen mot hvite glasserte fliser. Bruk silikon med samme farge som gulvfuger i overgang gulv/vegg! VIDEO: Du kan godt male de gamle flisene på badet ditt, men det er langt fra all maling som kan brukes. Gulv er som regel ikke så vanskelig å finne, men vegger kan være litt verre. Fliser er jo et sikkert valg, men hva om man ønsker helt slette . Beige baderomsfliser i 20x30cm til vegg og 30x30cm til gulv, med dekorfliser og border med innslag av gull.


Sluttselges, ca 20m² vegg og 27m² gulv igjen Veil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.