fredag 27. januar 2017

String vegghylle

String pocket hylle fra String finnes å kjøpe online på Room21. Kjøp String Furniture hos designdelicatessen. String Furniture får med sitt minimalistiske tidsløse design fortsatt utrolig stor.

Den er enkel å montere og hyllene kan med letthet flyttes. Hylle Labyrint 80xDYP Hvit Quick view. String System - Magasinholder Quick view.


String Pocket hylle fra String er designet av Nisse Strinning.

Denne hyllen er perfekt til kjøkkenet, badet og soverommet. Vi har små hyller som Fungi fra Menu, til Stringhyller som kan kombinderes akkurat som du vil og reoler fra Hay og Muuto. Settet består av hylleplater i teak og gavler i grå metall, samt hyllejern. String hylle, designet av Nisse Strinning i 194 er en av disse tingene som er så sterkt forbundet med en tid at den er blitt tidløs! Praktiske og fine hyller fra varemerker som String Furniture, Ferm Living, Maze, Muuto og Bloomingville hos.


String hylle er et veggmontert hyllesystem designet og utviklet av Nisse Strinning. Den enkle løsningen med justerbare hyller gjør Stringhyllene . Nå finner du hyllene String Pocket i butikken i Oslo. Hyllene ble designet i 19av Nils Nisse og Kajsa Strinning. Hahn Kitchenware Hahn Premium vegghylle 60x28xcm Eik. This Pin was discovered by Tanja Myrbråten.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Det er mye mer enn bøker som trives i en hylle. Svenske String inspirerer oss til å samle all oppbevaring på en stor og høy reolvegg, satt . Jeg har ønska meg ei lita string-hylle i mange år.


Designet er enkelt og tidløst, lett og luftig, og passe nostalgisk. Real reol: En sjarmklump av en hylle lager du kjapt av hylleplater og pianohengsler. DETTE TRENGER DU: hylleplater, våre er fra Clas .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.