torsdag 5. januar 2017

Splashback kjøkken

Er pleksiglass, trådglass eller herdet glass best over kjøkkenbenken? Platene monteres enkelt med silikon. Om du trenger hjelp til å finne produktet som passer best til ditt kjøkken , ta gjerne.


Se vårt sortiment av veggplater og vaskelister til lave priser! Vi har massevis av stiler og farger som kan skjæres til for å passe til kjøkkenet ditt.

Geir Merli og kona var lei av fliser, og hadde lyst på noe annet i sprutsonen da de skulle pusse opp kjøkkenet. Vi ville gjerne ha glassplate. Noen gode råd som gjør et ellers så tradisjonellt kjøkken litt sprekere. Et ofte oversett aspekt av kjøkken design og innredning er kjøkkenet splashback.


Ikke bare legge til en splashback funksjon til en plass ved å gjøre . Rent estetisk passer glass like godt inn i det moderne minimalistiske kjøkken som det klassiske ettersom vi har en rekke løsninger og. Dilemma: Nå har vi allereie kvitt, rødt og grønt på kjøkkenet (ja, eg likar fargar, looken med svart, kvitt og industri er heilt no no for meg).

Moderniser kjøkkenet ditt med splashbacks! Lakkert glass vil beskytte veggene dine samtidig som du tilfører stil og design til kjøkkenet ditt. Mangler: splashback Hva er trendy på kjøkkenveggen for tiden? Hjem og fritid › Hus og hage Bufret 28.


Vi pusser opp kjøkkenet for tiden og er på leting etter hva vi skal ha. Finn flott engros kilde til utskrift kjøkken splashback glass på eotechglass. Kontakt våre produsenter og leverandører for å kjøpe kvalitet Kitchen Splashback.


Tempered Kitchen Splashback Glass. Kjøkken Splashback Glass. Mønstret Kitchen Splashback Glass. Painted Kitchen Splashback Glass. Skal selv ha svart kjøkken fra Drømmekjøkken, og ditt er til stor.


However in my kitchen the splash back will be behind the electrical cooker . Trenger to glassplater på kjøkkenet mellom over og underskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.