fredag 30. desember 2016

Fuging med silikon

Silikon finnes i mange farger fra mange leverandører. Det første du gjør er å fjerne den gamle fugen. Fuging blir stadig med vanlig når man bygger eller pusser opp.

Er det rester av silikon må du fjerne både silikonen og slipe underlaget slik at . Skal du fjerne silikon eller legge ny på badet? Hold fugesprøyta i 90° vinkel mot området hvor det skal fuges. Skyt fug rett i bunnen av fugen, og flytt sprøyta bortover.

Det ble mye gris og søl og jeg fikk ikke den formen på fugen som jeg. De som er skikkelig rå på å fuge med silikon er så gode at en kan spy . Jeg har forsøkt med maskeringstape (blir kant i fugen ved tapekanten),. Skal det bli skikkelig bør du fjerne den gamle silikonen og legge hele fugen på nytt.


Hvis du bare fuger oppå det gamle, får du bare til en tynn hinne oppå det . Fugeslam på fliser eller i fuger kan vaskes bort med klinkerrens tidligst døgn etter. I alle overganger fra gulv til vegg og hjørner skal det fuges med silikon.

Fugepistolen er det nye allroundverktøyet som du kan bruke til alle varianter av lim og fugemasse. Murmester Jan viser deg hvor enkelt det er å fuge fliser i tørre rom. Med disse gummi malene kan du få hvilken profil.


I hjørner og overganger mellom vegg og gulv, skal det brukes silikon i stedet for fugemasse. CT-1001 Silikonskrape sensitive overflate - Enkel og effektiv i bruk - Materialer av høy kvalitet - Kan. Forhindrer at fugemasse, silikon og lim tørker i åpnede tuber/patroner.


Det er først og fremst rester av såpe og hudfett som gir grunnlag for uønsket vekst av sopp og mugg på fugene i dusjen. Fugene skal være rene for mørtel, løse partikler mv. Fugebredden bør i praksis ikke overstige mm og ikke mindre enn mm, . Prøv å forme fugen så vann renner lett av fugen.


Går ikke det, så bør du tørke fugen jevnlig. Det er når såpevann og hudfett blir liggende lenge på silikonen at . Elastisk silikon på acetat (eddik) basis til fuging av gulvfliser og veggfliser i bad. Hos Norfloor for du kvalitetsprodukter til best mulig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.