tirsdag 10. januar 2017

Skifer i trapp

Ligner lys oppdal skifer. Frostsikker kvartsittskifer med robust sklisikker overflate. Grå høykvalitets kvartsitt skifer. SKIFER TIL TRAPP , TRAPPESKIFER. Robust sklisikker overflate.

Kompakte trinn i granitt, for å lage trapper - enklere kan det ikke gjø. En flott skifertrapp gir et godt førsteinntrykk og er med på å løfte selve bygget. Skiferen er har men . Den er også varig, vedlikeholdsfri og vakker.


Det er et stort utvalg i. Trappetrinn i skifer produseres . Hei, har murt utetrapp, og tenker nå å kle den med skifer , Otta eller Alta. Men lurer litt på hva jeg skal gjøre med opptrinnene og fronten, se bilde .

Kom å besøk oss i Strømsveien 1på Alnabru. Her kan vi slå av en hyggelig prat og vise frem vår flotte utstillinger. Her kan du se hvordan du bruker limemørtel til å lime skifer. Naturstein på på trapper gir et solid og stilig inntrykk. Vi har et stor utvalg av naturstein og hjelper.


Resultater fra laboratorieforsøk viser verdiene for heft mellom betong med og uten sementmembran og ulike. Rehabilitering av utvendig trapp og murvegger i trapp for kunde i Egersund. Oppdal skifer i inntrinn og opptrinn.


Granittprodukter som brostein, kantstein og heller. Flisene er 20mm tykke kalibrert og fåes i 30cm og 40cm bredde i fallende . Dette gjør den både populær og velegnet til natursteinsheller og trapper. Vi har lang erfaring innen skifer , trapper og utemiljøer.


Meget gode innkjøpsavtaler på stein kan komme deg tilgode. Nordfjord skifer er ein kvartsittskifer godt eigna til å skape varige murar, vegmurar , bakkemurar, hagemurar eller som forblending. Steintrappen gir en økt opplevelse av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.