mandag 23. januar 2017

Sjalusiskap

IKEA - GALANT, Sjalusiskap, bjørkefiner, , års garanti. Kan plasseres midt i et rom siden den er overflatebehandlet på . Sjalusiskap i stål, 1950x1000x4mm, grått med grå dører.

Sjalusiskap i stål, 1200x1000x4mm, sort med sorte dører. Hvis du er på jakt etter et sjalusiskap, finner du mange skap til gode priser på Nettoline. Se vårt store utvalg med mange lave priser her!

Tendo-seriens store utvalg av sjalusidører gir et flott preg i innredningen. Med sjalusidører kan man gjennomføre flotte helheter med funksjonalitet i toppklasse . Sjaulsier kan benyttes på kjøkkenet, på kontoret eller i oppholdsrom. Stålskap og sjalusiskap i solid utførelse. Kjøp kontorskap og sjalusiskap fra Sarpsborg Metall.


Hov Dokka sjalusiskap, meget pene selges rimelig. Vi har ca 10sjalusiskap av denne typen på lager. Overskap for integrering av mikrobølgeovn.

Sjalusidøren er utstyrt med håndtak og låses med sylinderlås. EFG Storage er en fleksibel, funksjonell og tilpasningsdyktig oppbevaringsserie. Skap med låsbar sjalusi, i et antall ulike utførelser . Handle arkivskap, oppbevaringsskap eller sjalusiskap hos Witre, også brannklassifisert, bredt utvalg til gode priser, ring oss, eller kjøp direkte på Witr. Alux leverer sjalusiskap av typer – Safe 40er med like sider mens Safe 50har en skrå front for bedre eksponering av de sikrede varene. Sjalusiskap og kontormøbler bestiller du enkelt, raskt og sikkert hos Altistore.


Stort utvalg og rimelige priser - bestill i dag! Frontprofil og skinner i foliert ABS plast, børstet stål. Stilrent og smidig oppbevaringsskap med sjalusidører.


Skapet har et helsveiset skrog i stål og sjalusiene er i plast. Skapet finnes i tre høyder og kan fåes i flere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.