tirsdag 31. januar 2017

Roba stellebord

Meget fint og praktisk. Med badebalje under stellebordet. Praktisk med to gode oppbevaringshyller. I testen vår av stellebord er det det billigste som er best i test.


Det dårligste bordet i testen koster ganger mer enn testvinneren.

Da har jeg shoppa truse til henne! Den kostet bare 9- Hun er så sexy nå atte. Bind med vinger har hun også hehe. Er visst tilbud på mange fine vogner nå ;) Sjekk her. Foreldreforum - Klikk innlegg 29.


Roba stellebord fra Barnas hus selges kr 500. Stellematta har alltid vært tildekt og er fin som ny.

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn. Ville gjerne ha noe som passet estetisk til badet også (vi har en del bambus). Dette stellebordet har vi.


Men forstår ikke helt målene av det. D: 5- hva er det målet av? Hvor lang er kortsiden liksom? Vi har også liten plass på badet.


Tidligere ~ Miss Uheldig ~ . Komplett stellebord , inklusive stelleplate. Stellebord til badekar og diverse stelletopper på pinkorblue. Jeg har et enkelt stellebord ( Roba ) med badebalje under som vi syns det bare var upraktisk og klønete å bade han i. Både det å få vann oppi baljen og ut - når røret til å tømme ut vannet med ramlet ut av hullet den skulle henge fast i. Så jeg syns det er mye enklere å bruke en enkel separat balje eller et . Jeg vil så gjerne ha det i ordentlig tre - med hjul på den ene siden.

Jeg er visst veldig kresen på stellebor men det begynner jo å . SIMO vogn og diverse annet. Godt brukt stellebord gis bort ved henting. Med integrert praktisk badekar.


To stoffhyller under til oppbevaring av bleier etc. Det ene benet er skrudd på etter å ha falt av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.