onsdag 25. januar 2017

Minimalistisk hytte

Hytta er tyve kvadratmeter stor og skal være minst mulig til bry for sine omgivelser. DESIGNPERLE: Hytta på kvm har en stor, figrurskåret terrasse på kvm. Den går nesten hele veien rundt hytta som blant annet består av .

Vi tror at etterspørselen etter de rustikke hyttene vil øke. Trenden med det minimalistiske er i ferd med å snu og folk er opptatt av funksjonalitet . Nordavind er en hyttemodell som inneholder alt du kan forlange av ei mellomstor hytte. På kvadrat- meter har du et praktisk .

En hytte på Hvaler tegnet av arkitekt og partner i Morfeus arkitekter,. Hyttemodeller levert som byggesett eller nøkkelferdig hytte - moderne eller tradisjonell utførelse. De store vindusflatene slipper utsikten helt inn i hytta.


LES OGSÅ Rålekker hytte i ett med naturen. Er dette et fornuftig alternativ til overdådige hytter som sluker energi? Rene, funksjonalistiske hytter som fører arven fra Hallingdals gamle støler inn i en ny æra. En moderne og minimalistisk stilart uten takutstikk . Selv om man benytter moderne elektronikk på hytta betyr ikke det at man må ha en moderne minimalistisk hytte interiørmessig.


SISIK er den minste hytta av en serie på innovative funkisinspirerte hytter.

Ferdighytte med mulighet for tilpassning etter eget . Vi jobber sammen med hyttelivsarkitekt Gunnar M. Næss med hans nye hyttekonsept Hytte for to. En minimalistisk, praktisk, miljøvennlig og rimelig hytte. SVENNER er ei spesiell hytte i minimalistisk stil som passer godt ved sjøen.


Hytta har takterrasse med utvendig trapp, og glassgelender bidrar . Leverandørbeskrivelse: Ultralett og minimalistisk hytte-til-hytte-sekk. Leverandørbeskrivelse: Lett hytte-til-hyttesekk med luftig bæresystem. Minimalistisk, luftig og trendy er stikkord for Karma – et hus som vil kunne skille seg ut i nabolaget med sine stramme linje r og tøffe, stilrene uttrykk. Denne hytta er alt annet enn minimalistisk.


Innredet med nostalgiske farger og antikt interiør. Svart, minimalistisk hytte= BEKSVART: Arkitekten hadde som mål at den kompakte hytta skulle smelte sammen med den tette skogen rundt. Hafjell Hytteformidling leier ut private hytter i området rundt Hafjell. Målet er å utvikle ei hytte som passer deg personlig i planløsning, stil og. Det tror jeg kan bli voldsomt oppover mot taket.


Kan hende man hadde fått følelsen av at den kommer veltende . Kari-Anne har bygd en lys og minimalistisk hytte med gode planløsninger. Hun har valgt liggende panel for å skape størst mulig romfølelse. Anlegget består av fire tilnærmet like hytter hver med areal ca. Hyttene er gitt et minimalistisk formspråk med knappe og presise detaljer. Ferie villa til leie i Campos - Minimalistisk design hytte Campos SG- Campos Feriehus - 311523115201.


I 20vil vi i enkelte uker leie ut vår private hytte sentralt på Kikut til ordensmennesker. Her kan du kjøre til døren, parkere i garasjen, ta på deg skiene og gå rett . This Pin was discovered by Heath Ashli LeFebvre. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Architects, David and Articles. Den svarte, og funksjonelle hytta på 1kvadratmeter ble bygget av arkitekten, til seg selv. Han ønsket seg en fritidsbolig som fusjonerte med . Hva gjør man med en kliss ny hytte når man egentlig ønsker seg en gammel med sjel.


Det var for minimalistisk og moderne for min hyttesmak. Det er fantastisk å se hytta nå, sier lederen i Hemnes Turistforening om. Det minimalistiske uttrykket har da også skaffet hytta rikelig med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.