tirsdag 24. januar 2017

Leica laser avstandsmåler

Norge Produkter Disto laser avstandsmålere. Laser avstandsmålere med god optikk fra Natur og Fritid.

Vi har avstandsmåler fra kvalitetsprodusentene Leica, Carl Zeiss, Swarovski, Optricron og Nikon. I dette avsnitt finner du vårt spennende utvalg av Leica Disto laser avstandsmålere til enhver oppgave, fra de små prisgunstige til de store avanserte med ekstra . Se beste pris på Leica Disto X3lasermåler. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Leica Disto avstandsmålerne får du hos oss. Liten,enkel og funksjonell laser avstandsmåler med blåtann. Les mer om Leica Rangemaster 1000-R, laser avstandsmåler. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp.


Leica Disto Der en kompakt avstandsmåler konstruert til innendørs bruk. ISO Standard 16331-– The standard for laser distance meters. The range and accuracy of laser distance meters depend on light conditions and reflectivity of .

Den gode nyheten er at avstandsmålere med laser, ofte kalt lasermålere,. Disto D1fra Leica er utstyrt med fire knapper og har i tillegg flere . I tillegg er den testet med falltester fra opp til m . Sammenlign priser på Leica Geosystems Disto D110. Sammenlign priser på alle Leica Geosystems Laserinstrumenter (44). Leica Disto Der en mini laser avstandsmåler som måler avstand fra 5cm, og opp til m med en nøyaktighet på 5mm. Mål avstander og beregn resultatene med verdens minste laser avstandsmåler.


Den kompakte og hendige modellen ble spesielt konstruert for innendørs bruk. Leica Leica Pinmaster II Laseravstandsm#229;ler for golf. Leica Pinmaster II Pro Laseravstandsmåler for golf.


Vi har testet en laser avstandsmåler helt i toppen – både med tanke på pris og. Etter at Leica gjorde noen endringer på Rangemaster-serien, . Det ligger år erfaring i utvikling av håndholdte laser avstandsmålere, og siste nytt innen teknologi er bygget inn i den nye Leica . Leica Disto S9laser avstandsmåler er fullpakket med funksjoner for å muliggjøre raske og presise målinger av avstander, vinkler og helninger mellom to .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.