tirsdag 24. januar 2017

Innkalling årsmøte regler

Styret kan også fastsetje retningslinjer for verksemda. Regler om stemmerett følger av lovnormen § 6. Tingretten innkaller til årsmøte , og oppnevner en advokat som leder. Reglene om habilitet innebærer at ingen kan delta i avstemming om:.


Her finner du grunnleggende informasjon om det å drive en frivillig medlemsbasert organisasjon. Gode kilder for mer utfyllende informasjon: Frivillighet Norges .

Det er igjen høysesong for innkalling til årsmøter i sameier og. Styret innkaller med dette lagets medlemmer til årsmøte innen fastsatt frist - minst ukers varsel til medlemmene. Vedtektene vil ordinært bestemme at det skal innkalles til årsmøte en gang pr. Forslag som skal behandles . På årsmøtet behandles vanligvis vedtekter, budsjett og regnskap, valg av styre, og. Godkjenning av innkalling og dagsorden.


Dato: ……………… Tid: ……………… Sted: ……………… NITO-medlemmene innkalles med dette til årsmøte i bedriftsgruppen. Alle medlemmer skal derfor kalles inn i henhold til fristene i de lokale vedtektene. Start planleggingen av årsmøtet tidlig.

Sjekk vedtektene om når innkallingen og sakspapirene skal sendes ut for at møtet skal være lovlig innkalt. Mal innkalling til årsmøte. Generelle regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett m. Det innkalles til årsmøte i Norsk Kommunalteknisk Forening.


AUF i Troms innkaller herved alle medlemmer til årsmøte 11. Voss Ski- og Tursenter. Merk at frist for innsending av saker til årsmøtet er torsdag 12.


Til deg som er forhindret til å delta på årsmøte. Innkalling til årsmøte 8. Her er forhåndstemmeskjema du. Dette i tråd med Retrieverklubbens regelverk. Fra § 3-5: Kun de oppgitte saker eller forslag kan behandles. Generalforsamlingen er boligselskapets øverste myndighet, tilsvarende årsmøtet for boligsameier.


Godt forberedte saker og en ryddig innkalling skaper . Det kan være at (utsendelse av) innkallingen eller en sak på dagsordenen ikke. Reglene for ordinært årsmøte gjelder for øvrig så langt de passer. NIFs regelverk og lovnorm for idrettslag) 7. Hvordan avholde det perfekte årsmøtet ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.