mandag 30. januar 2017

Gustavsberg servant

En god servant skal være funksjonell, vare lenge og . Trenger du en høyderegulerbar servant ? Gustavsbergs baderom for funksjonshemmede kan brukes både i offentlige. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Servant med funksjonell design og skandinaviske standardmål.

Praktisk servant for små baderom. Servant for boltmontering, med overløp og forborret for servantkran. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Fremstilt i hygienisk, holdbart og tettsintret sanitærporselen Enkelt å rengjøre og med . Utskjæringsmal er inkludert. Overløpsventil og hull for servantkran i midten.


Beskrivelse: Utformet først og fremst for sykehus og offentlige . Ingen feil eller mangler. User avatar Brukeren er .

Monteres med bolter eller bærejern. Et baderom innredet med Nautic er vakkert og fresht og designet gir en harmonisk . For montering på Nautic møbler. Kan monteres på konsoll. Foss-Bad-Block-Sort-dekor. Vi kan skaffe alle VVS produkter og reservedeler . Classic servant for boltmontering, hvit.


Bestill enkelt og raskt i vår nettbutikk. Denne servant festes med bærejern eller veggbolter. Dimensjoner 560mmx430mm. Kran (medfølger ikke) . Hos Comfort finner du frittstående servanter og møbelservanter i porselen, stål, herdet glass eller marmor.


Saxe Bad Ribe servant cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.