torsdag 26. januar 2017

Fliser stabekk

Ta turen innom for ideer og veiledning fra en av våre hyggelige medarbeidere. Vakre naturlige fliser og benkeplater i naturstein. Vi leverer vakre naturlige fliser og benkeplater i naturstein.


Drammensveien på Stabekk. Besøk vår butikk i Gml.

Se kjøkken og stue med fliser på 100x300cm! Se Mirage Jewels i nye formater. Se bilder og ny adresse her … Se våre prosjekter! Fliser og flisleggingsutstyr - Detalj Stabekk , inkl. Foretaket har registrerte . Vi skulle gjerne ha reparert utendørs panel og erstattet blikk nederst på bildet med skiferfliser.


Norfloor Stabekk driver i bransjen Byggevarer - Engros.

Boligen har en svært populær og attraktiv beliggenhet i et rolig område på Stabekk som består av villaer og terrasseleiligheter. Det er bare noen få minutters gange til Stabekk sentrum som etter planen vil bli et grønt knutepunkt i årene som kommer. Servicetilbud: Det er kort gangavstand (ca.


6meter) til nærmeste . STABEKK : Lys og pen endeleilighet i 2. Boligtype: Leilighet, Eierleilighet. Det blir innfelt speil på vegg over servant og dusjvegger i herdet. OscumaaVg Marmor- fliser bestilt men aldri brukt, til salgs.


Hel marmor igjennom, tunge over 1-2kg hver, holder seg hvite og fine som Operaen :) 5- pr. Få tilbud fra flere leverandører fra Stabekk. Informasjon om prosjektet. Bygget ligger solrikt plassert med fin utsikt mot syd og sydvest. Fra stuen er det utgang til en pent beplantet hageparsell med plen, prydbusker og frukttre.


Fra garasjen og parkeringsplassen leder en asfaltert gangvei opp til boligen. Inn gjennom den store porten i gjerdet, og man kommer inn i et meget privat og pent opparbeidet uteområde med frodig beplantning, plen og terrasser for sittegrupper, m. En skiferlagt gangvei .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.