tirsdag 10. januar 2017

Farge på trapp

En av tingene som gjenstår, er å male trappen fra hallen til loftet. I hallen har vi malt panelet på veggen med NCS S100S-Y30R, som også er i loftstuen. På gulvet i hallen er det mørk, grå skifer.


Resten av boligen har oljet eikegulv. Vi hadde tenkt å male trappen i eggehvit NCS S .

Har lyst å male trappetrinnene,men i hvilken farge ? Skal ha hvitt panel i gang. Dere som har trapp inne, hvilken farge har den? Oppussing av trapp og trapperom - ifi.


Bufret Nyeste publikasjoner. Inspirasjon - Rom for rom nr. Informasjonskontoret for farge og interiør . I hus med flere etasjer er trapper selvsagte deler av inventaret.

Men tenker du noen gang over hvordan DIN trapp tar seg ut? En trapp er ikke bare et gjennomfartssted. Mange trapper er smykker som med fordel kan fremheves. Vi har pusset ned trappen i huset vårt, og skal nå male den.


Trappen går fra første til tredje etasje. Veggene i gang, stue og trappeoppgang er i fargen bomull, mens tak er i fargen eggehvit. Hvilken farge bør vi male trappen? Eggehvit, bomull eller en annen hvitfarge? Noen som har erfaring med dette?


Bør vi male hele trappen i samme farge ? Male trapp grå, hva slags farge ? Pusse opp furu trapp , farge ? Flere resultater fra forum. QuusTnlrAAw Lignende 10. I dette huset skal vi male trappen.


Med beis kan du endre fargen på tretrappen. Det finnes mange muligheter - alt i fra nøytrale og klassiske fargenyanser til de mer dramatiske.

Selv foretrekker jeg en oljelakk, enten nøytral eller tilsatt farge. Er trappen i god stand og bare behandlet med vanlig . Fargehandleren kan gi deg gode tips og råd i så måte. Legg ikke for tykke lag lakk, men heller så mange som mulig.


Jo mer nøyaktig du er, og jo flere lag lakk du legger, desto lenger holder trappen seg pen, understreker Haland. Her får du noen idéer til hva du kan gjøre med en helt vanlig, eller kanskje litt kjedelig, trapp. Bruk farger og fantasi, eller tapet og tålmodighet. Eller kanskje en bit av et gulv og noen glade tilrop holder?


Morsomt blir det i alle fall, og hvorfor skal man ikke bry seg om trappen når man er så nøye med vegger og gulv? Jeg har hvite dører og lister, veggene er lys beige. Er det noen regel for om trappa da skal males hvit eller beige? Det er selvfølgelig opp til en selv, me.


Gi trappen en oppfriskning ved hjelp av farger. Med tapet er det fort gjort å endre uttrykket totalt. Hva med å male hvert trinn i forskjellige farger , slik at trappen . Hadde knæsjet til med en kontrastfarge på håndløperen. Ikke for lys = fingermerker.


Kan du plukke en kontrastfarge fra noe nært trappa? En liten farge fra et tapetmønster, møbel e. Turkis, gul, rosa, grønn. Noe som liver opp hvis resten blir grått. June er også her vist som 180° svingtrapp, med buede hjørner som gir en sammenhengende trapp fra start til slutt.


Vangene, som i motsetning til på den sorte varianten, er lave på yttersiden, er malt i fargen egghvit - selvfølgelig på kvistrene materialer. Trinnene og tettingen mellom trinnene er lakkert heltre eik i helstav. Fremgangsmåte avhenger av utgangspunktet. En hakkete, skadet eller lakkert trapp, bør . Lakke trapp med TreStjerner Gulvlakk Oljebasert.


Hvordan behandle ulike underlag. Har sett både på varm blå og på fargen fjær, men er usikker på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.