mandag 9. januar 2017

Farge på gulv

Ifølge Informasjonskontoret for farge og interiør (Ifi) bør man alltid ta hensyn til hvilken farge og overflate gulvet har når man velger farge til . Med et lyst gulv er det enklere å velge farger i interiøret. De hvite veggene vi har levd med i flere år, blir i stadig flere hjem malt i spennende . Da har gulvet en farge, veggene en farge, de andre kan gjerne være nyanser av samme farge, for eksempel at du har tre-fire grønnfarger eller . Gulvmarkedet florerer av flotte og trendy design i eik, ask, valnøtt som er børstet, eldet og innfarget i ulike farger. Heldigvis har de fleste skjønt at gulvet er . Det er en myte at alle farger passer til Egghvit og Bomull.

Et gyllent gulv kan bli svært vakkert når det settes opp mot farger som harmoniserer . Vi viser deg gjennom gulv-jungelen og hvilke alternativer som passer. Vi skal pusse opp de fleste bruksrom, blant annet stue, kjøkken og gang. Røde og oransjefargede gulv gjør at rom oppleves som varme og harmoniske. Det er også perfekte farger å kombinere med sorte møbler. Både pris, stil, farge, gangkomfort, estetikk, tykkelse, din egen smak, slitasjeegenskaper, fuktbestandighet og egen arbeidsinnsats har noe å si for hvilket gulv du . Lyse farger øker romfølelsen, mørke farger krymper rommet.


Jeg ville nok valgt mørkt gulv og én og samme farge på tak og vegger, det blir . Siden gulvet er den største og mest belyste overflaten i rommet, bør du ta hensyn til denne ved valg av farger på andre flater. Det må stå i stil til resten av hjemmet, og bør ikke være for spesielt. Har du en varm farge på gulvet, kan du ha . Istedet for en lys kube, hvor alle flater er holdt i hvittoner, vil en mørk farge på parketten bidra til å forankre gulvet og skape en god tyngde i . En kan velge å male gulvet i en farge eller lage mønster. Folk ønsker i større grad farge på gulvet, og da helst de . Gulvet er tross alt den største flaten i boligen din, og farge, mønster og.


Nytt gulv med farget olje Mange velger å skifte ut hele gulvet, men en . Dersom du absolutt må ha de grå veggene, heng for guds skyld opp bilder og kunst som dekker det meste, og velg en annen farge på gulv og . Gulv er noe du bytter svært sjelden, derfor er det viktig at du velger riktig. Nettopp fordi det skal vare lenge må det . Hos Beckers finner du gulvfarge av høy kvalitet for ulike flater så som betong, tre og parkett. Ikke glem å lese bruksanvisningen for ditt produkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.