fredag 27. januar 2017

Fallsikring tak

Permanent fallsikring til taket. Latchways er et dynamisk fallsikringssystem for montering på både nye- og eksisterende bygninger. Systemet gir trygghet og . Når der arbeides på tak skal man altid sikre arbeidstager for fall over meter.


Dette kan gøres med mm vaiersystemer fra fallsikkerhet.

Fallsikring , seler og verneliner til takarbei Witre har alt du trenger innen personlig beskyttelse for å jobbe trygt, års erfaring, ring oss, Witre. Vi har kompetanse innen kollektiv sikring, personlig fallsikring på tak og redning. Vi har lang erfaring innen HMS og sikkerhet på arbeidsplasser. Forskrift om stillas, stiger og arbeid på tak ). Et støttebelte brukt alene er imidlertid ikke godkjent til bruk for fallsikring.


Arbeid i stolper og master . Manglende sikring når man arbeider på tak kan føre til alvorlige. Er ikke dette mulig bruker man personlig fallsikring med sele og tau.

Eksempler på arbeid i høyden kan være arbeid på tak og i stige, arbeid på dekker og. Bruk kollektiv fallsikring – som for eksempel rekkverk – fremfor personlig . Faste systemer er produkter som installeres permanent på tak eller fasade. Kollektiv fallsikring innebærer at det . MAXBO har produkter for fallsikring til allsidig bruk. Ferdig pakket i ryggsekk eller bag.


Kjøp på nett eller i butikk. Produktdatablad - Fallsikring. Kontaktperson: Karoline Klatran. Alt av arbeidstøy og verneutstyr for den aktive. Vi profilerer også ditt firma hvis ønskelig.


Du finn oss på Jessheim . Vi har eget trykkeri og egne broderingmaskiner. Ved fallhøyder på over meter skal det være montert godkjent fallsikring i. Disse monteres tradisjonelt kun på tak med lav helling på mindre enn grader. For å være på den sikre siden, bør en risikoanalyse gjennomføres før opphold på taket.

Gang i stige med fallsikring og toppsikring. Passer til alle typer jobber hvor fallsikring er påkrevet. Kun godkjent som fallsikring ved bruk sammen med. Til forflytting på sikkerhetsline, ideell for tak.


Vi kan finne eksempler på slikt arbeid på tak og i stige, arbeid på dekker og i stillas,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.