fredag 20. januar 2017

Bygge vinterhage

En godt isolert hagestue krever at du er vant til å bygge selv, og da kan . Liker du å bygge ting selv er dette fullt mulig også med tanke på vinterhager. Med reisverk i limtre fra Grønt Fokus får du mange valgmuligheter.

Vinterhage og hagestue, Grønt Fokus er Norges største og ledende. Savner du plass i nærheten av huset kan du bygge en frittstående hagestue lengre bort i . Jeg ønsker å lage en vinterhage på terrassen. Hvordan går jeg i gang, bør jeg kvitte meg med rekkverk?

Alt av info/tips tas i mot med stor takk . Det er mye som må avklares før du er sikker på at du kan bygge uten å søke. Hver planke og skrue ligger klar, som med et . Hver planke og skrue ligger klar, som med et Ikea-møbel. En annen måte å se det på, er at en hagestue er et forseggjort verandaoverbygg, mens en vinterhage ofte blir en slags ekstra stue, et påbygg . Men ved å bygge én bod til redskapene og én til sykler kan du slippe unna søknadene. Dette passer fint hvis du skal bygge en vinterhage eller en større stue.


Da blir hagestuen/vinterhagen en naturlig del av boligen. Gjør det skikkelig når du bygger din hagestue/vinterhage, husk at du skal ha glede av den i flere tiår .

Nordisk Vinterhage leverer vinterhager over hele Norge, både som byggesett og komplett ferdig satt. Jeg er ute etter en fullisolert vinterhage på m2. Den blir bygget inntil eksisterende hus og er under 15m vinterhagen blir helt tett med dør og vinduer . Fasade- og plantegninger av eksisterende og nytt bygg må vedlegges . Elgesem Trevare AS har spesialisert seg på ulike foldedører, skyvedører, vinduer og glassfasader. En vinterhage kan øke trivsel, og passer til alle familier.


En vinterhage kan enten være et påbygg eller et sted å . Lyse rom leverer vinterhager/uterom som komplette byggesett. Fordelene ved å bygge en vinterhage er flere: Man får større areal å boltre seg på, man får mer dagslys innendørs og man kan øke boligens .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.