torsdag 26. januar 2017

Betong fliser bad

Betontech Grey er en lekker betong imitasjon fra italienske Terratinta. En kombinasjon av varme og kalde farger, ulike formater gir en moderne interpretasjon av betong med den høyeste kvalitetsstandard. Den er stor, og rekker helt opp til brystet når du står. Men ikke alle har plass til så store fliser på sine bad i små byleiligheter, men kan likevel ønske litt størrelse på flisene. Størrelsen på flisene vil kunne påvirke rommes helhet.


Man ønsker hele tiden å få et behagelig helhetsinntrykk på rommet, enten det skulle være å forstørre et lite rom , eller dele inn et større rom i soner.

Store fliser vil kunne ha en forminskende effekt . Betongveggen på dette badet er egentlig juks - det er nemlig fliser. Endelig finnes det puss som ser ut som betong ! Vi ser en økende trend med bruken av betongpuss for å lage en flott og unik look som gir det lille ekstra. Dette kan benyttes som overflater på baderom for å skape betonglook og fugefrie vegger.


Dekorpuss kan brukes til overflatebehandling til alt fra en font vegg i stuen til . Hei, jeg ser etter matte betongfliser til baderom som ikke koster en formue. Samme flis på vegg og gulv. Av innredning skal det være høyglans med høyglans .

De forholder seg stort sett til flis som skal legges på betongkonstruksjoner , større baderom og et varmere klima. I Norge må vi stort sett forholde oss til treverk når vi skal bygge nytt baderom. I tillegg er de fleste norske baderom mindre i størrelse, og med helt andre krav til fall mot sluk, siden vi må ta hensyn . Fliser har utallige bruksområder. Mikrosementen har noe nanoteknologi-greier i seg som gjør den mer vannavvisende enn vanlig sement. Overflaten blir ikke ruglete og grov som vanlig betong , når den er ferdig blir den helt glatt, . Nye produksjonsmetoder har skapt nye trender innen baderomsfliser.


Mens en flis før så ut som … ja, en flis , kan den nå være til forveksling lik for eksempel treverk, naturstein eller betong. En av de heteste trendene nå er parkettfliser. Maskinene som brukes til å farge . Det er fliser som selges i staver. Unikt utvalg av fliser til din kjøkkenbenk!


Kjøper dere fliser , VVS og baderomsmøbler hos oss, tilbyr vi formidling av firmaer som har bad og flislegging som spesialfelt. Modena Flisgiganten har års erfaring med bad og fliser og. Unik overflate, betong med forkalking. Vi tilbyr et bredt og variert utvalg av baderomsfliser , fra slette minimalistiske fliser , via trendy designfliser til klassiske fliser med strukturert overflate.


Se alle baderomsfliser. For hva skjer med de lekre marokkanske flisene om du dusjer på dem, er tadelakt virkelig vanntett, og kan man dusje rett på betong ?

Bildespesialen viser ulike . De siste dagene har håndtverkerne jobbet med fliser. De to badene har fått hver sin stil. Det minste har en kombinasjon av betongfliser (Canvas) på gulvet og mosaikkfliser på veggene, i dusjsonen og rundt toalettet. Vi kan ikke ha betongflisene på hele gulvet på det lille badet. Grunnen er at det ikke anbefales betong rundt . Concrete betongeffektflis fra Fioranese.


Betongflis på bad med vedlikeholdsfrie fliser. Betong er et godt materiale å bruke på bad , men det krever at det er membran under. White er en lysgrå, betongfarge. Betong brukes vanligvis som underlag for membran og fliser. Det finnes også nye produkter som gir en overflate lik pusset sement.


BESKRIVELSE betongfliser med lunt uttrykk i lune farger. STØRRELSER 30x6 60x60. OVERFLATE Slett matt RBRUKSOMRÅDE Gulv med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.