mandag 23. januar 2017

Artigo gummifliser

Vanlig pris kr 69Special Price kr 5200. GUMMIGULV ARTIGO g-804-metal-2. Kjøp til kr 48hver og spar. Legg til sammenligning. Kontroller at du har fått riktig materiell og at det ikke finnes skader eller defekter.


Dersom det oppdages feil, stopp arbeidene og ta umiddelbart kontakt med. Gulvet må være støvsuget, rent, plant og være tørt og fritt for. Populært på kjøkken, gang og entré.


Alle belegg limes, som gummifliser. Artigo BS Classic gummigulv. Polyflor selger mest gulv i større kvanta direkte til kontraktsmarkedet, men også til private boligprosjekter.


Det er tilsatt bindemiddel, stabilisator, fyllstoff og pigmenter. Produktet gjennomgår en vulkaniseringsprosess for å oppnå ønskede egenskaper. Belegget leveres både som . Nei, vi snakker ikke om trampoline.


Gummigulv fremstilles ved støpning eller kalandrering. Veil: 49- Tilbudspris : 42- så langt beh. Vi anbefaler bruk av avskrapningsmatter i inngangspartiene, . Gummi er et elastisk og slitesterkt materiale med lang holdbarhet. Du har kanskje sett den, eller i hvert fall gått på den allerede!


Du finner den inn til ankomsthallen på Gardermoen flyplass. Vi har kjøpt hus, og skal gjøre litt i det nye huset. Har tenkt å legge det i kjøkken og gang.


Jeg har veldig lyst på Polyflor gummigulv. Noen som har erfaring med dette? Er det vanskelig å legge? Må man ha fagfolk til det, eller er det noe man kan gjøre . Joda det kan det med visse forutsetninger. Fuger må sparkles ut slik at de går i ett med flisene.


Det er også viktig at det vaskes godt med casco grovrent eller lignende. Deretter bør det vurderes karbonprimer for best mulig heft, men om du bruker casco proff extra som gulvlim bør det uansett sitte. Flisene ble kjøpt inn for å gjøre det selv, men man bør vel innse sin egen begrensning.


G8Eiffel, G8Metal, G8Pearl, N0Carbon. R9Love, Y5Orange .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.