fredag 6. januar 2017

Ajax rengjøring

Opprinnelsesland: Frankrike . Minimal anstrengelse: ingen behov for skrubbing . Mange vil sikkert huske det som produktet som er relatert til det å være rent som en hvit . Flytende allrengjøring som effektivt fjerner smuss og fett uten skrubbing. Ingen behov for å skylle.

Maksimal effekt: fjerner all skitt, selv inngrod for en perfekt rengjøring. Egnet for rengjøring av flislagte gulv og store flater. Fjerner misfarging og vond lukt.


Desinfiserer overflaten og gjør hygienisk rent. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Rask levering og lave priser!


Kjøp online eller ring oss for personlig service! Ajax Renhold Thore Dypsund.

AJAX RENGJØRING ORIGINAL 1L. Effektiv og skånsom allrengjøring for alle typer behandlede gulv og overflater. Etterlater et skinnende rent hjem og en frisk. Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett.


Varene får du levert på døren i Oslo og Ak. Den fjerner effektivt smuss og fett med . Det finnes mange type produkter som er beregnet til vask og rengjøring i hus og hjem – for eksempel generelle rengjøringsmidler, oppvaskmidler for maskin- og . Bli den første som omtaler dette produktet. Disse egner seg først og fremst til rengjøring av baderommet. På badet bør du imidlertid også . Produktet rengjør effektivt alle typer behandlede gulv, og er anvendbart til mange andre typer rengjøring i hjemmet.


För daglig rengöring på alla ytor som tål vatten. Jeg forventet ikke stort mer av Plumbo Rengjøring Fettløser, men ble til de grader. Samtidig gis råd om effektiv rengjøring og om hvordan kundene kan gjøre . ENK under bransjen Rengjøring av bygninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.