onsdag 14. desember 2016

Trebitt shimmergrå

TREBITT Terrassebeis, som gir et tidsriktig og naturlig uttrykk. Med TREBITT terrassebeissystem har du ingen. Da kan TREBITT-produktene være noe for deg!

TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det . Her finner du inspirasjon til din Terrasse. Noen timers arbeid er alt som trengs for å slappe av i inntil tre år på den sesongklare terrassen. Kjøp JOTUN TREBITT TERASSEBEIS SHIMMERGRÅ 90LITER online hos BAUHAUS.

Jotun Trebitt Terrassebeis shimmergrå 90liter . Trebitt spesialbeis for terrasse, gir et eksklusivt, matt og holdbart utseende. Fargen Jotun Shimmergrå er en ren gråaktig tone. Spesialbeis for terrasse som gir et ekslusivt matt og holdbart utseende, inntil års vedlikeholdsintervall. TREBITT Terrassebeis finnes i en rekke ulike farger, enten du går for en nordisk stil med fokus på det stilrene og naturlige, . TREBITT Terrassebeis 90Nordisk Tre er en fin farge til hvite. TREBITT Terrassebeis 90Shimmergrå helt perfekt.


Trebitt-serien, og vi gikk for fargen Shimmergrå.

Ved å beise terrassen får du en terrasse med større . Av trykktekniske årsaker kan angitte farger avvike fra originalfargene. Her er den beiset med 90Shimmergrå fra Trebitt. Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny. Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut. Jotun Trebitt terrassebeis Shimmergrå 90spann liter Kjøpt på Maxbo 17.


Ikke åpnet Ikke brukt fordi vi bestemte oss for en annen farge. Mange har falt for det grå, - Trebitt Terrasse 90Shimmergrå har seilet opp fargestatistikken som en klar vinner de siste årene. Jotun Trebitt Terrassebeis i fargen 90Shimmergrå. Trenden for 20er at det er mindre skille mellom ute og inne.


Vi har beiset ett strøk med fargen Shimmergrå fra Trebitt (Jotun) - da jegt for å finne andre bilder fant jeg ut at Mammasport-damen skrev . Tittet på fargeprøver og falt litt for fargen SHIMMERGRÅ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.