mandag 12. desember 2016

Sørlandshus stil

Hytten har stilen til sørlandshus, med soverom og loftstue i 2. Den åpne løsningen mellom kjøkken og stue gir ekstra store oppholdsrom. På veien var det utrolig mange nydelige sørlandshus å se!

Nina har kastet ut shabby chic-stilen, og lar betongvegger og fine pasteller skape spennende kontraster i drømmehuset. PERSONLIG STIL: Tonje er stadig på jakt etter gamle skatter til sitt ekte sørlandshus. Hun blander litt nytt og mange naturelementer, og skaper . Vårt visjon er å være best i vår nisje – autentiske Sørlandshus – og holde fokus på det vi allerede er gode til; det å bygge boligen som passer inn, men skiller .

Velger du Gammel stil, får du som navnet antyder, et hus som går enda et skritt lenger i detaljer hentet fra gammel byggeskikk: . På grunn av tømmerkonstruksjonen er det ofte litt lavt under taket, som er panelt med synlige bjelker. Hagens forrige byggesøknad ble avvist av kommunen, fordi de syntes at hytta i sørlandshus-stil ble for ruvende. Hage og hus i samme stil gir en vakker enhet.


En gjennomført rustikk stil preger det nyrestaurerte huset i. Selv om det ligger ved sjøen, ligner det mer på ei hytte på fjellet enn et sørlandshus. Samtidig sto to hus i Lillesand på hennes agenda som helårshus: et typisk sørlandshus fra 18i senempire-stil, og endelig et funkishus fra . Holder på å sette opp et uthus som skal ha noen lunde samme stil som et lite sørlandshus som blir neste prosjekt. Now during winter it's still beautiful, just different.

The houses are a mix of traditional architecture and newer styles. This video is from Grimstad and the name . Art House by Line Thit Klein in Art House is a good example of Danish and Nordic interior. Clean, simple with a textural feel to it.


I et gammelt sørlandshus har Elisabeth Mjåseth funnet sitt perfekte hjem. Her mikser hun vintage og etniske innslag til en enkel, nordisk stil. En stil hun synes passer godt også her i Skandinavia. Jeg har alltid likt sørlandshus og synes denne stilen passer til hvite hus med sprosser.


Bor man i en sveitservilla eller et sørlandshus, har man andre. Hvite sørlandshus i gammeldags stil helt i vannkanten. Husene ligger visst på rundt mill, og det er sjelden eller aldri noen . Forbildene ble utformet på 1500-tallet I Italia. Den er gjerne pompøs, preget av overdådig ornamentikk, . Koselig gammelt Sørlandshus fra 18som er innredet i samme stil. Landlige omgivelser men med mulighet til å ta båt ut til sjøen.


Husene er vakre sørlandshus LillesandHus bygget av Wilson. Begge er glad i en minimalistisk og klassisk-moderne stil som på samme. Selv om huset ser ut som et tradisjonelt sørlandshus er det likevel . Med hytta Svanen har vi tatt utgangspunkt i et sjarmerende sørlandshus. Med rene linjer, smårutete vinduer og dekorbelistining er dette en sjarmerende hytte . Syns du det er vanskelig å få en helhetlig stil på hus og hage?


Her er tre fargeforslag til hus, terrasse og blomster som kan gi deg den helheten . Dessuten er huset innredet i en romantisk stil og har et innbydende svømmebasseng. Det skader heller ikke at distriktet kanskje har verdens . Men i tradisjonelle strøk som for eksempel Blindleia skal det fortsatt være gammel stil, det vil si sørlandshus, sier Eftevåg. Som basis har vi en klassisk hvit stil, men etter hvert som barna har blitt.


Lona har i generasjoner smykket typiske Sørlandshus og som nå introduseres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.