torsdag 22. desember 2016

Slipe trapp

Denne trappen går over tre etasjer og det tok to dager å fornye den. I og med at trappen er synlig fra både bakside og overside måtte den slipes . Skal du ha et godt resultat, bør du aller helst plukke ned trappa, slipe og male den trinn for trinn, og så skru den sammen igjen.

Her får du tips og råd om du skal pusse opp trapp. Trappen er unektelig en viktig del av rommet. Det er mange ting som kan gjøres om den begynner å bli gammel og slitt!


Trappa i tre fra første til andre etasje er full av hakk, jeg tenkte jeg kunne slipe av lakken men jeg kan da ikke slipe ned hakkene, da blir det . Bent`s Parkettsliperi har lang erfaring i å slipe alle typer trapper. Korrekt utført vedlikehold av din trapp til rett tid gir et enkelt og rimelig vedlikehold.

Planen er å pusse bort teppet og limet, og så sette trappa inn med. Dette er vel den mest effektive måte å slipe såpass mange msom jeg . Jeg fikk pusset og lakket trappen min, og betalte 4kr per trinn, pluss moms. Ved reparasjon slipes delene med sandpapir, korn 24 på langs av treets årer og støvsuges grundig. Høie har gitt EXPRESS MALINGSSERVICE en positiv omtale for oppdraget Slipe og male trapp. Har dere gode råd : En trapp skal males , den er lakkert fra før.


Må trappen slipes først, eller finnes det andre råd ? En trapp som jevnlig støvsuges og avtørkes, beholder sin naturlige friskhet i årevis. Den skal så slipes med et finkornet slipepapir (180-2grovhet). Parketten er år gammel normal slitasje. Gulv,Gulvsliping,Snekker Slipe ned og pusse opp en furutrapp, 1grader, åpne trinn. Overflatebehandling av trapp, sandlakk i trinnene vi har dyktige lakkerere,.


Det er en hvit (furu? trapp) som er blitt veldig stygg. Vi ønsker derfor å slipe trappetrinn, før vi selv vil male. Vi har en gammel fin trapp som må slipes ned og males om. Vi ser for oss å slipe trinnene (trinn) ned til treverket og beise de, samt male . Gulvlegging, Gulvsliping, parkettsliping, sliping av trapper eller.


Mange av våre kunder lurer på om de skal slipe eksisterende gulv eller om det må skiftes. I vestfol Buskeru Telemark, Østfold Og Oslo. Og vi utfører alle typer behandlingsmetoder bla. Trapp Durkteknik Väst AB fra , Østfold.


Godt sugende håndklær som kan brukes til alt ved sliping, rengjøring, lakkering og oljing. Pustemaske er absolutt å anbefale både ved sliping og lakkering. Bosch har den riktige slipemaskinen for alle typer utfordringer – fra høy effektivitet til utmerket finish, fra store flater til hjørner og vanskelig tilgjengelige steder.


Vi har en tre-etasjes trapp vi vil ha malingen av på. Har begynt slipe med båndsliper, men neida. På tide å oppdatere trappetrinnene, da de har gulnet og er litt for glatte. Når jeg har kg ekstra på armen som spreller kan det være utfordrende . Arkiv] Oppussing av trapp Familie, hjem og hobby.


Vi har vurdert å slipe ned alle trinn helt, men for en møkkajobb og ikke minst mye støv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.