fredag 16. desember 2016

Rekkverk aluminium og glass

Beregn Pris og gjør din Bestilling av Aluminiumrekkverk, Rustfritt Rekkverk, Stolpefritt Rekkverk og Glass Glassklemmer til inne- eller utemiljø! BufretLignendeRekkverk i Aluminium og Glass - Linea Exclusive - Herdet laminert glass - modeller Glasset monteres med klemfester og gir et meget smekkert og elegant . Rekkverk i Aluminium og Glass - Linea Basic - modeller Et meget populært og prisgunstig rekkverk.

Glasset monteres i en horisontal aluminiumsprofil nede og . Aluminiums rekkverk med glassfyllinger gir god sikkerhet og skjerming på terrassen uten å stjele. Leveres herdet og laminert, godkjent for bruk i rekkverk. Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast løpemeterpris, dagers produksjon!

Stilrent og vedlikeholdsfritt glassrekkverk i aluminium, uten noen synlige skruer eller festepunkter. Produsert av høy kvalitet for å tåle det nordiske klimaet. Norsk produsent av solide glassrekkverk og aluminiums rekkverk. Vedlikeholdsfrie løsninger med lang levetid og enkel montering.


Vårt rekkverk er tilgjengelig i et bredt spekter av tradisjonelt og moderne design, laget av en aluminiumslegering med lang levetid og profiler med anti-korrosjon . Glassrekkverk med enkeltstolpede hjørner, usynlige festeklemmer og i prinsippet. Alle stolper er fremstilt i pulverlakkert aluminium og fins i flere forskjellige .

Farstads egenutviklede rekkverk i aluminium som kan tilpasses dine behov og størrelser. Glasset som monteres i rekkverket kan varieres i innfesting og . Aluminium rekkverk, stolper sort eller hvit. Glassrekkverk med punktfester Pris fra 290-/m eks mva. Montal AB med base i Borlänge i Sverige utvikler og fremstiller kundetilpassede produkter i aluminium og glass som innglassing, rekkverk og trapper.


Rekkverk med alumiuniums profiler og glass. Klikk på bilde for å se mere bilder og informasjon om rekkverk i aluminium og glass. Norske arkitekter bruker mye glass i sin design for tiltalende bygg som blir lyse og lette og det gir fine innemiljøer. Hos oss vil du finne gode priser på rekkverksystemer i glass, stål og aluminium.


Vi selger også komplette ventilasjonssystemer (TEK10) til det private markedet. Rekkverksystemet HORIZON STANDARD i aluminium er en klassiker på sitt beste. Glasset er festet med klemmer, montert fast på runde søyler. Sikter du til at korrosjon av aluminium ikke kalles for rust? Har noen erfaring med å bruke glass/pexiglass til rekkverk på veranda.


LINEA RIB rekkverk på innsiden av skyvedørene sikrer gjestene og kroner verket. Glass og aluminium, - det perfekte valg til rekkverk. Rekkverket er basert på en stolpe som er x mm.


Topprekke x mm som tres over stolpene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.