fredag 2. desember 2016

Pris laftehytte

Stavlaft eller laftet hytter - priser og beskrivelse. Hytte tilgjengelig i laft og stavlaft versjon. BufretLignendeForskjellen er kanskje ikke så stor som man tror, for det meste er likt enten man velger laftehytte eller bindingsverk.

Hovedforskjellen i pris ligger på de utvendige . Er jo litt greit når en skal sammenligne forksjellige typer hytter og vite litt om ca pris for byggesett/nøkkelferdig. Oppsetting av byggesett - typisk kostnad? Mest relevant, Dato, Pris lav-høy, Pris høy-lav.

Vennligst trykk på de forskjellige navn for mer info for den enkelte hytte. Vi tar forbehold om priser pga av valuta . Røroshyttas nye konsept SMART LAFT er arealeffektive laftehytter som har et stort hemsloft i hele hyttas lengde. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Priser for byggesett gjelder for produksjon i 2016.


En tømmerhytte fra Geilo Laft er ikke bare en hytte - det er en drøm og en. Dette gjør at vi på vegne av våre kunder kan få tak i tomter til svært gunstige priser. Familiehytta har fire forskjellige priser på alle hyttemodeller.


Vi introduserer Hedda L som sportsmodell med fast pris.

Hedda Sportshytte L er en litt mindre hytte og bygges som en standard Hedda-hytte. Rindalshytter er en av landets ledende hytteprodusenter. Vår filosofi er å bygge velfungerende hytter med et enkelt og tydelig formspråk. Dersom du kommer til oss med din drøm om å eie eget hus ( laftehytte ), vil vi hjelpe deg. JSC Dolena til alle so ser etter kvalitets laftehus med en fornuftig pris.


Lafting,Snekker Ønsker pris på 50mlaftet hytte m/ liten hems. Renhet er viktig både for allergikere – og andre som setter pris på et godt. Prisen ligger i hva du må betale for en vanlig hytte av høy kvalitet og noe oppover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.