mandag 19. desember 2016

Pc underlag

Targus Chill Mat Plus laptopstativ. Både stativ og kjøleplate for din bærbare datamaskin. Vi elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt . Logitech Underlag til Bærbar PC N2- Maksimum nedkjøling - til når du ønsker å ha PCen på fanget, i sofaen eller i senga.


Logitech underlag til bærbar PC - Tynt underlag til bærbar PC med utrekkbar museplate.

Fellowes Pc -stativ (platina). Lillebror til favoritt CD-200. Passer for Netbooks og små bærbare opptil størrelse. Legges rundt PCen , tar minimal plass samt beskytter PCen under transport. Pc -pute i minimalistisk design.


Det er ikke godt for hverken lår eller laptop å sitte med pc -en i fanget. Med en pc -pute får du et stabilt underlag å jobbe på, samtidig som du unngår overoppheting på maskinen.

Puten finnes i mange forskjellige varianter og størrelser, og kan kjøpes hos Amazon til rundt . Logitech har lansert nytt underlag for bærbare datamaskiner – Logitech Portable Lapdesk N315. Underlaget skal hindrer høy PC -varme på fanget, på bena og knærne. Det kommer også med uttrekkbart underlag for mus. PC - underlag at vidaXL ▻ Gratis frakt ▻ Stort utvalg ▻ Bestill i dag.


Blekk – Finn blekkpatroner og toner fra nesten alle produsenter her - Billig, enkelt og greit. Spar tid og penger nå - på Tonerweb. Passer godt til å ha på fanget ved bruk av laptop.


Den er grå og svart, med oppbevaringslomme på siden. Stine (19), fra Fredrikstad. Nå får tiden får man kjøpt underlag til PC med vifte. Kanskje en fin investering for de som bruker bærbar mye og har de på fanget?


Hvis du bruker et magasin som underlag på fanget, er det en glatt og ustabil overflate for den bærbare PCen , spesielt når du vil innta en stilling som er komfortabel. Og du kan skade PCen hvis den faller ned. Philips hylse for bærbar PC har en flat overflate for PCen og en myk underside for fanget ditt, slik at den bærbare . HD den er billig i dag 4.

Jeg sitter mer eller mindre hver kveld med laptop`en i fanget mens jeg har et halvt øye på tv samtidig. Dette skal jo ikke være bra, og jeg har sett at de s. Sammenlign priser og læs anmeldelser af pc underlag Tablet tilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Underlag eller bord til den bærbare pc -en har blitt det nye må-ha-tilbehøret. Ikke bare beskytter de fanget og de edlere delene mot glovarme flater, men det er også mer behagelig å ha noe mykt mellom deg og maskinen.


Bordene finnes i mange ulike varianter, med forskjellig type puter og i ulike materialer. Kjøp Pc underlag på Kelkoo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.