tirsdag 20. desember 2016

Oppbygging av yttervegg

Prinsipiell oppbygging av yttervegger foruten bærekonstruksjon, består av kledning, luftespalte, vindsperre, isolasjon, dampsperre og innvendig kledning. Denne brosjyren om “Tak og yttervegger” er en av tre brosjyrer i serien. Har nå kommet i gang (firma som gjør dette) med et utbygg på det huset . Oppbygging av bindingsverk av tre og montering av varmeisolasjon, vindsperre og dampsperre i yttervegger.


Bindingsverk av I-profiler av tre til yttervegger i . Anbefalinger: n 2mm i yttervegg n 300-3mm i tak. Fokus på: n Isolasjon n Tetthet n Kuldebroer n Nøyaktig .

Dette bladet viser oppbygging av bindingsverk av tre og montering av varmeisolasjon, vindsperre og dampsperre i yttervegger.

Denne anvisningen viser utførelse av yttervegger og tak. Yttervegger med oppbygning som avviker prin- sipielt fra fig. Litex Membranplate har lik oppbygging på.


Mot yttervegg, kalde rom og rom med begrenset. Småhus og fritidsboliger med laftede yttervegger trenger ikke dokumentere oppfyllelse av tiltaks- modellen eller rammekravsmodellen. Tyngre utstyr som for eksempel flatskjerm TV må festes i stender. Oppbygging av yttervegg innenfra og ut er: På balkonger: 1x13mm gipsplate. Oppbygging-av yttervegg innenfra: Ved teglforblending: mm gipsplate diffusjonssperre.


Prinsipiell oppbygging av yttervegger foruten bærekonstruksjon, består av kledning, luftespalte, vindsperre, isolasjon, dampsperre og . Isolasjon med dimensjonerende varmekonduktivitet, λ,. En bærende yttervegg er m lang og oppsatt av stendere med dimensjon 48x198. Detalj 3: Oppbygging yttervegg som angitt under detalj 2. Gyproc THERMOnomic ytterveggsystem er utviklet med tanke på å optimalisere varmeisolasjonsevnen. THERMOnomic-systemet finnes i et stort utvalg av . Konstruksjonsguide Tak Yttervegger FUNDAMENTER ETASJESKILLERE TAK.


Hver konstruksjon er illustrert og beskrevet med materialvalg og oppbygging, . Borettslag ønsker tilbud på riving og gjenoppbygging av deler av innvendig yttervegg på grunn av fukt og mugg. Oppbygging av yttervegg innenfra og ut er: På balkonger: lx13mm gipsplate. Oppbygging av de forskjellige veggsjiktene bør følge følgende. I vegg 1-skal det ikke være ekstra stender ved yttervegg for her stopper.


Godkjenningen omfatter konstruksjoner til yttervegger, etasjeskillere og tak av. Prinsipiell oppbygning av yttervegger med stående kledning. Vi fikk en god innføring i hvordan han hadde kommet fram til dette konseptet . Oppbygging av yttervegg utenfra og inn: mm liggende dobbeltfalset, dekkbeiset panel. Vi gir deg noen gode tips i forhold til oppbygging av vegger, og hva som er viktig å vite for å unngå.


Dette bildet viser oppbygging av en yttervegg, ”lag for lag”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.