torsdag 22. desember 2016

Mugg i vinduskarm

Er det dugg på vinduene når du står opp om morgenen? Da er det fare for at det vokser muggsopp i boligen din. Hvem er det som har ansvaret for dette?


Hele leiligheten er helt utrolig stygg, skjev og overhodet ikke verdt det vi betaler. Syk av mugg i vinduskarm ? Kalde vinduskarmer kan danne grobunn for sopp.

D er det er kondens er det ofte svarte spor etter muggsopp nederst på. Sliter med at de danner seg mugg i vinduskarmene på soverommet vårt. Det kan komme av at vinduene alltid er fuktige om morningen, og . Hjelper det å skifte vinduene eller er det bare å gå og tørke av hele . Dette er fjerna og behandlet med noe soppdrepende middel for ei stund tilbake.


Kan man bli syk av muggsopp i vinduskarm ? Mugg i vinduskarmen på soverommet innlegg 17. Mugg og fukt i ett nytt hus overalt langs vinduene.

Flere resultater fra forum. Vi har mugg på soverommet! Mye fukt i vindu om vinteren noen løsning? Fritid › Hus, hage og oppussing Bufret Lignende 23. Løsningen for min del ble å kjøpe et . Fakta om muggsopp fra IKTAS.


Hva er muggsopp , og hvor finner vi den. Hva gjør jeg hvis jeg oppdager muggsopp i boligen. Vi leier i et gammelt hus, og i alle vinduene i leiligheten er det diverse typer muggsopp. Disse kommer tilbake etter vi har vasket og kloret.


Kondens på vinduene er sjelden et bra tegn. Men ikke sjekk bare i vinduskarmen. Temperaturen Forskjellen fra utsiden og innsiden skaper. Her får du vite litt om fakta og misforståelser om muggsopp.


Super husforsikring gir deg If Boligsjekk, hvor du kan få fageksperter fra Anticimex komme og sjekke huset ditt for blant annet muggsopp og fukt, i tillegg til å . Det er nesten hele vinduskarmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.