onsdag 14. desember 2016

Moderne dørskilt

Velg mellom akryl, aluminium eller plast dørskilt. Meget populære dørskilt i frostet akryl og med knotter i rustfritt metall. Flott finish og moderne stil som virkelig pynter opp ved inngangsdøren!

Moderne og personlige dørskilt i akryl/pleksiglass for hjem og hytte! Merk Alt AS tilbyr moderne dørskilt i pleksiglass/akryl. Våre dørskilt er laget av materialer av topp kvalitet.


Graverte plastskilt passer både innendørs og utendørs.

Vanlige bruksområder er dørskilt, informative skilt og for oppmerking av . Vi har lang erfaring med småskilt, og kan tilby mange forskjellige varianter. Gjør som andre og bestill et moderne dørskilt med egen . Moderne dørskilt i 5mm frostet plexiglass. Ringeknappen har innebygget hvitt LED-lys.


Ringeknappen erstatter din eksisterende ringeknapp (krever ringetrafo). I vår nettbutikk finner du skilt for etthvert behov, og vi produserer også på bestilling.

Du kan nå bestille moderne dørskilt i plexiglass med trykk på begge sider, både foto og illustrasjoner er mulig. Kjøp et elegant og moderne dørskilt med ringeklokke. Få et flott utrykk på din inngangsdør hjemme!


På dere hjemmeside kan du kan selv bestemme glass. Moderne dørskilt med hvit navneplate montert på klar akryl. Det er plass til syv linjer, og de tre nederste har større font. Lettmonterte dørklokker med råstilig og moderne utseende.


Frisk opp inngangspartiet med et moderne og stilig dørskilt med ditt eget personlige design! Du finner alt fra klassiske til moderne dørskilt i god kvalitet. Du kan velge mellom messing, stål, akryl, aluminium og blant spennende . Du bestiller tekst og utforming av dørskiltet. Produktene er laget av værbestandige materialer . Nfoto lager dørskilt på pleksiglass, plast eller tre. Vi har topp moderne produksjonsutstyr (UV-printer) og erfarne fotofaglærte som sikrer deg beste mulig kvalitet.


Elegant og moderne dørskilt i acryl og aluminium. Består av en 5mm bakplate i natureloksert aluminium, størrelse 12x12cm og en frontplate i 6mm f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.