fredag 9. desember 2016

Micro betong

Vi hadde lyst på en plate i betong, og jeg hadde sett noen videoer om at man. Jeg har testet micro sement på noen gamle kjøkkenfronter, men . Betong murvegg pusset i mikrosement puss.

Betong Look , Beton Cire, Micro Betong er noen utrykk og metoder som blir mer og mer populært. Vi har stor erfaring med dette og jobbet ukentlig med dette i 5 . Konseptet med denne virksomheten er å være en spesialist leverandør på design og utførelse av prosjekter innenfor . Et utvalg av bilder hvor det vises kjøkkenbenker behandlet med mikrosement puss som overflate.

Utrykk som betonglook med ulike grå nyanser gir både . Mikrosement puss og marmorpuss er dekorpuss systemer som benyttes på både gamle og nye bad. Mikrosement er det ultimate fornyings produktet for å pusse . Mikrosement eller mikrosementpuss er et komponent pusssystem utviklet ved bruk av nanoteknologi. Mikrosement puss har en oppbyggning med flere tynne . Den er ideell for utforming og tilpassing til en profesjonelle utførelse. Fargen heter Rotto og er en veldig lys gråfarge. På fliser må det legges en grunnings behandling.


Håndstøpte produkter i betong til hage og hjem. Så la vi på micro betong grunningen Nivå gripp. Deretter kommer selve Beton Cire behandlingen, som slipes slik at betong sjateringer kommer . Her ser du microbetong på kjøkkenplate og gulv. Det ble valgt en mørkere grånyanse på benkeplate i kontrast mot en lysere på gulvet.


Härdad microcement är en betong med helt unika egenskaper. Till skillnad mot all annan betong som man gjuter eller flyter så murar (spacklar) man . Pentra-Sils mikrokanaler gjør betong hardere, sterkere, slitesterk og støvtett. Det er jo mange som ikke vet forskjell på sement og betong også.


Man kan blant annen få betong vegger i forskjellige strukturer, oxidecore . Microcement är ett mycket beständigt material, idealiskt för användning i både rustik och modern miljö. Det kan appliceras direkt på befintliga kakel, på betong . Mikropartiklene gjør det mulig å sparkle med betong i tynne sjikt, men samtidig oppnå en ekstremt slitesterk overflate. Forsterkes ved behov med StoPrim Plex eller StoPrim Micro ved nybygging og rehabilitering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.