fredag 23. desember 2016

Maling interiør

LADY farger og inspirasjon finner du her! BufretLignendeNaturens vakre og friske farger har funnet veien til mote, tekstil og interiør – og vi er dristigere i. LADY PURE COLOR - VÅR VAKRESTE MALING NOENSINNE.

Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Maling består i grove trekk av løsemidler, pigmenter, fyllstoffer og bindemidler. I tillegg brukes en lang rekke additiver for å styre ulike egenskaper.


Fra å fylle hjemmene våre med hvitt, grått og sort interiør, tar fargene over i 2016.

GJØR DET SELV: Slik fjerner du gammel maling. Miljømerket interiørmaling for deg med høye krav. Interiørmalingen vår er kvalitetsmerket og oppfyller høye krav til miljøvennlighet.


Gjør innsiden av huset ditt til en oase med muligheter for ro og hvile, hyggelige sammenkomster og god atmosfære. Interiør- og eksteriørmaling vil hjelpe deg å settedine malingsideer ut i livet. Bli inspirert til å endre ved hjelp av farger.

Hos oss finner du alle former for maling, både for innvendig og utvendig bruk. Med dagens blandemaskin teknologi kan vi blande et utall farger. I vår etg finner du maling, gulv, sesongvarer og inspirerende utstillinger. Se det store online utvalget av Maling, lakk og olje hos BAUHAUS.


Trenger du hjelp til maling, tapetsering, eller legging av belegg? Da er Kristiansen Larsen Maling Interiør A/S de rette for deg. Kreativ bruk av interiørmaling kan forandre utseendet på et rom på kort tid. Spennende produkter med tavle- og magnetfunksjon . Velg mellom en rekke ulike farger for tak, gulv og vegger.


Maling er en enkel og kostnadseffektiv måte å designe et rom. Produktene har bruksområder som strekker seg fra maling for den vanlige boligen til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.