mandag 5. desember 2016

Lekestativ byggmakker

Morsomt lekestativ som er robust, stabilt og enkelt å montere. Leveres med husker og klatretau. Rutsjebane kan monteres som ekstrautstyr. Dette er et kompakt og plasseffektivt lekestativ. Overbygd tårn og med sandkasse i bunn.


Klatretau på ene siden og huske medfølger. Kopirett Byggmakker Handel AS. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Les mer om vår bruk av cookies her.


Klatrevegg med steiner til huskestativ Lasse. Tilgjengelig i butikker. Få nabolagets kuleste hage!


Både barn og de mest lekne voksne vil garantert . Lekestativ med både klatrevegg, to husker og taustige. Hva med en klatrevegg med steiner i morsomme farger som. Kan festes på lekestuer eller lekestativ. For å holde utkikk etter skumle pirater trenger man også et teleskop.


Har nettopp fått inn årets lekestativ ! Du kan også kjøpe til meter`s. Har sett et stativ på byggmakker sin side, men stod ikke noe pris, hva kan noe slikt ca koste? Ta kontakt hvis du lurer på noe.


Skui i Bærum, og prisene gjelder ikke andre Byggmakker -varehus. Ny pris for liknende pakke er. Noen som har dette lekestativet ? Jeg har så lyst til å handle et lekestativ til hagen.


Vi ønsker oss ett solid og sikkert lekestativ på gresset i hagen. This Pin was discovered by Byggmakker. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Vi har kjøpt denne sandkassa på Byggmakker , og skal også kjøpe huskestativet som er på bildet under her på samme sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.