mandag 5. desember 2016

Lady interiørbeis drivved

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Trinn For et jevnere og mindre dekkende resultat, tørk av overskytende beis med en lofri tøyfille. Sluttresultat Veggen beiset med ett strøk.


Med to strøk vil fargen få en dypere nyanse. I helgen har jeg beiset spisestue bordet.

Dette var et ubehandlet bord så jeg slapp pussing,vasket det med klor vann,og lot det tørke. Skal lakke det etter timer. Er super fornøyd med at bordet ble mørkere.


Rødbeisede skap gir rommet liv og varme, den brune benken tyngde og ro. Slik kan farger fremheve . Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du. Har et prosjekt hjemme som jeg holder på med.


Nå er jeg kommet til bordplate som jeg har laget av planker som er satt sammen.

Har kjøpt meg drivved beis her. Innvendig farge på hytte innlegg 19. Flere resultater fra forum. Lady interiørbeis Drivved innlegg 21.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Hele Norges nettbutikk for maling. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. På veggene tror jeg valget faller på et strøk med fargen drivved , men er ikke helt sikker på dette valget enda J. JOTUN LADY PURE NATURE INTERIØR BEIS 3L. En meget god interiørbeis som gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen.


SOFAKROK: Både sofa og lenestoler er kjøpt brukt. De er ikke kjøpt samme ste men gråfargene passet perfekt sammen. Stolene er opprinnelig fra Room. Det rustikke sofabordet har hytteeierne laget av restematerialer og beiset med Jotun interiørbeis i fargen Drivved , så hvit og så Drivved igjen, i tre strøk.


Produktet er enkelt å påføre og gir et suverent resultat. LADY Pure Nature interiørbeis gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen. Den riktige benevnelsen er ÅSENE i taket (runde store tømmerstokker som bærer taket).

Uansett, jeg stemmer i med deg Kjersti. Drivved og Sjøsand :) En flott og spennende Blogg du har :). Drivved ) Ellers har Tyrilin også en interiørbeis som er verdt å sjekke ut, har ikke testet denne selv. Vanntynnbar oljebeis, som både leveres av Jotun ( Lady ) og Tyrilin fra Scanox, skal være like enkle å jobbe med som lakkbeis, sier de fleste. Interiørbeisen til Jotun er topp.


Et annet argument mot lakkbeis, er at . NATURLIGE FARGER: Det er konsekvent benyttet en fargepalett i naturens nøytrale farger. Tømmerveggene er beiset i Sjøsan Jotun interiørbeis og fargen på køyesengen er Jotun Supreme Finish Elegant. Taket er malt i fargen Kritthvit. Disse fargene går også igjen i stuen og resten av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.