onsdag 7. desember 2016

Kjøleboks jula

Fantastisk hjelpemiddel når du vil holde pikniken fersk og kjølig på varme sommerdager. Den kan også komme godt med når du skal avrime fryseren. Ikke glem at en kjøleboks også kan brukes til å holde mat og drikke varmt! En smart boks som både kan varme opp og kjøle ned.


Kan kobles til både V sigarettenneruttak og 2V uttak.

Innvendig høyde: cm. Kjøleboks for tilkobling til V sigarettenneruttak. Har plass til stående liters flasker. Ledningen kan oppbevares i lokket. Klassisk kjøleboks med solid håndtak.


Perfekt til utflukt og piknik. Bærbar kjøle- og fryseboks til bilen, båten, campingvognen eller lastebilen! Siden den kan drives via .

Til sommerens strandutflukter! Denne limegrønne kjølebagen fra Curver har plass til både baguetter, liters PET-flasker og andre godsaker som smaker best når de er kalde. Kobles til sigarettenneruttaket. Boksen har to drikkeholdere.


Leveres med skulderstropp. Kjøler eller holder varmt, og drives via stikkontakt eller V-uttak. I lokket – som er uten hengsler og enkelt å håndtere – ligger de henholdsvis og m lange ledningene for tilkobling til enten sigarettenneruttak eller . Stilren kjølebag som holder mat og drikke kaldt på varme sommerdager. Praktisk kjølebag som effektivt holder mat og drikke avkjølt i lang tid.


Lett kjøleboks med V-drift og stillegående termoelektrisk funksjon som kjøler ned boksens innside til °C under omgivelsestemperatur. Utrolig praktisk og romslig kjøle- og varmeboks som drives med eller 2V. Lokket er avtakbart og rommer termoelektrisk element, to vifter og praktisk ledningsoppbevaring. Dessuten har den trolleyhåndtak og hjul som forenkler transport.


Kjølekapasitet: opptil °C under omgivelsestemperatur. Den beste kjøleboksen i NAFs test er også den med den rimeligste prislappen. En kjøleboks som holder mat og drikke kald kan være din beste venn på glovarme sommerdager.


Størst på bilutstyr og deler.

Läs denna bruksanvisning noga innan kylboxen används. Håll boxen borta från barn. Använd aldrig boxen i våt omgivning eller i utrymmen med hög luftfuktighet ( badrum, bastu, etc.). Ingen del av kylboxen får sänkas ned i vätska.


Risk för elektriska stötar. Kylboxen får ej utsättas för solljus eller för .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.