fredag 23. desember 2016

Isolering av gamle hus

Gamle hus kan være kalde og trekkfulle. Men etterisolering er likevel et ord som skremmer mange huseiere. Tetting gir mugg og råte, har vi lært . Isolering i gamle trehus.


Skrevet av: Roger Falldalen. Skal et gammelt hus restaureres er det viktig å fokusere på .

De dyreste tabbene gjøres når folk skal pusse opp, og ikke kjenner til hvordan det gamle huset er bygd. Feil isolering for eksempel, kan føre til . Varmetap og fuktsikring er gjerne to sider av samme sak i gamle hus. Da Grete Tunsjø isolerte mot kjelleren i sitt gamle tømmerhus, ble fukten . Utettheter fører til luftlekkasjer som gir kald trekk og varmetap.


Med et nytt system kan du forvandle et trehus til et topp moderne velisolert hus , med pussvegger - uten å risikere tidligere tiders fuktproblemer iden skjulte . Etterisolering i gammelt hus. Hei, Jeg og kona har kjøpt oss et hus og nå pusser vi opp :) Huset er påbygd i flere omganger og den . Jeg har et gammel hus hvor jeg renoverer alt fra topp til bunn.

Ved å etter isolere innerst, vil du gjøre den gamle veggen kaldere - og dermed . Prinsipper for å ta godt vare på gamle hus. Har et hus bygget på 80-tallet eller tidligere. For at ditt gamle hus skal være så klimavennlig, bruksvennlig.


Gammelt hus uten isolasjon. Der er det ingen isolasjon. Derfor er isoleringstiltak ikke bare aktuelle for svært gamle boliger. Man alltid bør gå varsomt fram når man restaurerer et gammelt hus. Dette gjelder også når det kommer til etterisolering.


Da kan det være tegn på mangelfull isolering , og at du fyrer for kråka. Men gamle hus er ofte dårlig isolert, og da kommer man ikke langt . Det er fort gjort å bytte . Er det hos deg, som det er her, så har all gammel isolasjon seget nedover. Vi digger gamle hus , men det er kaldt om vinteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.