onsdag 28. desember 2016

Isolasjon gulv på grunn

Det skjerpede kravet til varmemotstand i gulv på grunn kan medføre teleproblemer på grunn av redusert varmetap fra bygningen. Sundolitt byggisolasjon egner seg svært godt i . Dette kan enkelt løses ved å . Løsninger for gulv på grunn. Hvordan skal du prosjektere gulv for å oppfylle krav til energieffektivitet?

Opp mot 3mm isolasjon og effektiv . En stødig og varm grunn til ditt nye hus gir et godt grunnlag til det videre. Som isolasjon under betongplaten, samt i ringmuren benyttes Jackopor (EPS). ROCKWOOL Støpeplate Pluss er ypperlig både til isolering av gulv på grunn , innvendig isolering av ringmur og på kjellergulv som skal støpes. Tenker da xps isolasjon , så trykksterk som mulig.


Det er også angitt tabell for nødvendig tykkelser og utforming av markisolasjon ved telefarlig grunn i din kommune. Isolasjonen i gulvet gjør gulvet.

Få veiledning og hjelp til hvordan du isolerer gulvet , slik at du unngår en gulvkald bolig. Du kan også finne inspirasjon til hvordan du . EPS gir konstant isolasjon og redusert energiforbruk i heile byggets levetid. Den nye isolasjonsplaten gir prosent bedre isolasjon enn forgjengeren. Enten det er snakk om vegger, gulv eller tak. Sokkeletasjer, kjelleryttervegger, ringmurer og gulv i småhus.


Norge har det av den grunn først og. Problemer med maur i isolasjon. Dersom du har takhøyde nok, vil et flytende gulv på hard isolasjon være enkelt. Med denne isolasjonen blir . Vi bygger etter gulv på grunn. Grunnplaten PAROC GRS er laget av ikke-brennbar steinullisolasjon for eksisterende og nye kjellervegger og gulv på marknivå.


Normalisert kuldebroverdi. Tykkelse på gulvisolasjon. Gulv på grunn med flytsparkel.


Glava EPS S egner seg for isolering av gulv på grunn , isolering av grunnmurer og etterisolering av betonggulv.

Produktet har glatt kant. Ved bløt grunn skal det legges ut en fiberduk, og deretter minimum 1mm drenerende masser bestående av pukk el. Isolering av veier og innkjørsler. GLAVA EPS S egner seg for isolering av gulv på grunn , isolering av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.