torsdag 29. desember 2016

Hyller til kjølerom

Puh, har nå bygget meg et sneddent kjølerom i garasjen siste dagene. Reisverk er bygger av 2xi furu, og xi reisverk. Dette er bygget i garasjen som også er isolert fra før, og der er tørr luft pga det står en avfukter der . Kan også leveres i rustfritt, . Påbyggseksjon Matevarereol, TRANSFORM.


Flere varianter: Dybde.

Skap større oppbevaringsplass! Med standard innredningspakke fra Norcool er du sikret full oversikt og optimal lagringskapasitet i ditt kjølerom. Delikate lakkerte hyller gjør renholdet enkelt. Velg mellom standard innredningspakke som er tilpasset standard kjølerom eller velg fritt fra vårt sortiment.


Ta kontakt med din forhandler for råd og veiledning. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Kjøp på nett eller i butikk.


To start page for Nasjonal digital læringsarena. Det er veldig frustrerende med vanlig kjøleskap.

Kjølehjørne side - 7. Komplett kjølerom med maskin og hyller i fire høyder. Dette er et standard kjølerom for integrering i kjøkken, men kan også monteres frittstående. Leveres også med splittaggregat. Praktisk måte å holde rent på.


Kelvin Teknikk AS leverer og monterer komplette løsninger for kjølerom og fryserom, til dagligvare, storhusholdning, restauranter, gatekjøkken, bensinstasjoner, storkjøkken, blomsterbutikker, kaféer, bakerier osv. Det leveres kun anerkjente fabrikanter av kvalitet, og rommene tilpasses nøyaktig på mål. Glassdører, hyller og . Illustrasjonsbilde av Cambro sitt hyllestystelett å bygge ingen skruer , klikkes på plass.


Kontakt din forhandler for bygging og råd om hyllesystemet. Løsningene skreddersys med moduler til ditt behov. Fastmontert eller med hjul. Til bruk i fryserom , kjølerom , tørrvare rom.


Samt hyller , LED lys med bevegelsessensor, diverse festemateriale og utenpåliggende dør. Velg plassering av dør og aggregat. Ai kommentarfeltet på bestillingen.


Lava vakuum maskiner, markedets beste vakuum poser? Smokai Røykgenerator og spon.

Egset Ventilasjon leverer prefabrikerte kjøle- og fryserom med eller utan innreiing til privat- og proffmarkedet. Våre leverandører er mellom anna Thermolux, Norcool og Novema. Standard kjølerom komplett for int.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.