torsdag 29. desember 2016

Herdet glass til terrasse

På den måten kan leveggen i glass gi deg bedre utnyttelse av terrassen og uteområdet som da kan brukes lengre utover sesongen. Risiko for kuttskader oppstår der mennesker ferdes, så derfor er det viktig å velge et glass i leveggen som er herdet og laminert. Det vil si at hvis man er uheldig å knuse glasset, vil bitene . Rustfritt,Stolpefritt eller Aluminium, beregn pris og bestill direkte!


Vi har glass og glassklemmer for både Inne- og Utendørsmiljø.

Velger du foldedører eller rekkverk med laminert sikkerhetsglass slipper du lyset og naturen inn i boligen din på en helt ny måte, og kan kose deg på terrassen året. Rekkverket består av klart, herdet og laminert sikkerhetsglass som sikrer mot at personer kan falle ned gjennom glasset eller at det faller ned ved et brudd. Vi har forskjellige typer glassrekkeverk på lager.


Vi skaffer også andre typer om du har spesielle ønsker, og kan også levere bare glass eller bare festebrakketter og stolper om du selv vil konstruere ditt eget rekkverk. Takoverbygg til terrasse , oppgitte pris for glassplater pr kvm. Nettbutikk levert av Digitalbyrået Arego.


Som hovedregel benyttes herdet glass , laminert glass eller en kombinasjon av disse i rekkverk.

Ved brudd i et herdet glass vil glasset knuses i mange mindre biter, som hver for seg er å regne som ufarlige. Både pleksiglass og ordinært glass kan benyttes utvendig, men ekte glass har klart sine fordeler. Mange er redd for at glass i rekkverket kan knuse, men kjøper man riktig glass er det nærmest uknuselig.


Da tåler det utelivet – og er . Levegg i glas på veranda Levegg i glass -vindfang. Overbygg til terrassen med glasstak. Terrassen vil virke større og du får mer lys.


SG Railing sine glassrekkverk består av herdet laminert sikkerhetsglass i klart, farget eller sotet glass , og er festet til stolpene i dype profil-spor. Den høye kvaliteten på. Jeg kjøpte glassfester (syrefaste) hos RK-Smia på Grønland i Oslo (pr stk inkl mva). Her fikk jeg en god pris på kr 9pr kvm inkl mva.


Det er en drøy pris for noen enkle ståldeler og litt herdet glass. Jeg vil tro at de rekkverket på det norske markedet uansett bruker de samme delene. Personsikret glass er herdet og pulveriseres fullstendig ved knusing, mens vanlig glass knuser i skarpe biter som kan gjøre stor skade på mennesker og dyr.


Spesielt farlige steder å ha usikret glass er i vinduer eller dører i enden av en trapp, i rekkverk, sidefelt til inngangsdører og i terrassedører. Naturen bringes inn og.

Boltefestet glassrekkverk med håndløper i oljet eik. Rustfritt rekkverk med opal glass. Rekkverk levert i 3syrefast stål. For å redusere vinden tenkte vi på å montere glassrekkverk på terrassen.


For å få noe effekt så bør vel dette monteres oppå eksisterende rekkverk for å bli høyt nok. Jeg antar det ikke blir noe særlig effekt av å bytte ut eksisterende rekkverk pga høyden. Dersom det kan lages dobbel høyde så kan en vel . Helst frosta glass for mindre innsyn. Glass rekkverk i trappeløp.


Vi leverer moderne stolpefritt rekkverk i glass med kort leveringstid fra lager. Passer både for boliger som er bygget i en stilren og moderne stil, eller for å oppdatere og modernisere boligens terrasse og balkonger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.