tirsdag 6. desember 2016

Hylle over toalett

Hjem og fritid › Hus og hage Bufret Lignende 16. Jeg har sett diverse utenlandske interiørprogram hvor de har hyller som har lange bein over toalettet (bra om man ikke har så god plass). Trenger hylle over vaskemaskinen. Kreativ oppbevaring på badet? Flere resultater fra forum.


Tips: Hvis veggplassen bak toalettet er ledig, kan du henge en eller fler hyller over toalettet og dermed skape mer verdifull lagringsplass.

Løsningen ble en Ivar- hylle fra Ikea som de bygget om. Den ble plassert i bakkant av toalettet , med de nederste hyllene fjernet, og stoff på . Og du kan montere opp hyller eller skap over toalettet , sier interiørarkitekten. Har du plass til tre eller fire hyller over toalettet , har du ganske sikkert løst utfordringen med hvor du skal oppbevare . Du kan oppbevare håndklær, toalettpapir, og flere andre produkter i dem.


En fin hylle over toalettet er flott for oppbevaring av rengjøringsprodukter, håndklær,. Pimpet møbel fra Ikea På det lille badet på bildene under har beboeren utnyttet plassen rundt toalettet ved hjelp av en Ivar hylle fra Ikea. Oftest er plassering av toalett , dusj og vask mer eller mindre gitt på forhånd.


På et smalt bad kan du også vurdere å henge opp hyller eller skap over toalettet.

Hva syns DU er mest praktisk? Tenker å ha Fibo Tresbo-plater på bad. En plass mellom dør og vegg kan romme en hylle som du kan plassere småting.


Men blir det for dyrt, kan du lage din egen oppbevaringsvegg med kjøkkenoverskap. På badet kan du skjule toalettsakene bak skapdører. WC-sett av kvalitetsmetall. Med hylle , toalettpapirholder og integrert toalettbørste. Toalettbørste og beholder kan tas ut for rengjøring.


DO er fremstillet i ubehandlet eik og hvit melamin. Det lette, fleksible designet kombinert med de lyse materialene gir en ro over DO, som innbyr til å sette frem . For dager siden - Molger hylle fra ikea. Connex hylleknekt vinkesett 280mm - sort.


Heng skap og hyller på veggen, gjerne også over hverandre hvis takhøyden tillater det. Over toalettet har jeg en vegg som skiller seg ut fra resten. Hylleplate hvit melamin 800x300.


Han plasserte stikkontakten under toppen i øverste hylle (se bilde over til venstre).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.