tirsdag 6. desember 2016

Hvor mye koster det å skifte tak

Det har mange sakt var billig på vårt hus, men har du et enkelt, ikke for stort hus . Alle målinger viser at du får igjen mer på å skifte tak enn ved å pusse opp bad og. Hvert enkelt tak må prises for seg selv, og hva det koster kommer an på .

Hva vil være en ok totalpris for denne jobben (altså null egenarbeid)? Inklusive riving av gammelt tak, bortkjøring, stilas, takstein, nye . Er igang med å finne snekkere til å bytte taket på huset. Kommer til på befaring nå, spennende å se hva de legger seg på, og om jeg eventuelt kan presse litt på.

Husk bare avfallsdeponeringen koster sikkert 15000kr. Velg mellom alle våre takprodukter og få et prisoverslag på hva ditt nye tak kan komme til å koste. Nøyaktig pris får du hos din Monier-forhandler. Her kan du se tak bytte prosessen steg for steg. Mål høyden på pipen så kan vi hjelpe deg med hva du trenger.


Før takskifte (gamle , slitte takplater). Et forsømt tak over hodet kan gi store skader og betydelig utgifter. De øvrige bor i blokk eller et lignende sted hvor taksjekken utføres av.


Takpanner ligner på takstein, men platene er større og mye lettere enn takstein.

Kostnadsbildet på å bytte tak er avhengig av hvor mye mer som må gjøres enn å skifte selve takdekket. Hva må vi se etter for å vite når det er på tide å skifte tak? Så for å finne ut når du bør skifte tak, bør man begynne med å regne seg tilbake til når taket ble lagt.


Ingen anelse hva decra koster, men ser det er noe dyrere enn vanlig takstein, du kommer nok i overkant av 200tusen vil jeg gjette på?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.