tirsdag 6. desember 2016

Hullsag 80mm

Ellers kan det lønne seg å sjekke med nærmeste Tools butikk. Har erfart at de har veldig lave priser på f. SDS- Max og Plus bor i forhold til Proffpartner. Det samme gjaldt sagkllinge. Det var en enorm forskjell i pris.


Jeg lurte på om Tools hadde gjort en feil . Alt for hjemmefiksere til proffe. Logg inn for å se pris og saldo informasjon for hovedlager. Hullsag Multi Construction Mer info.


Vis erstatningsartikkel. En fantastisk hullsag med hardmetallskjær for rask skjæring av hull i de fleste materialer. Skjærer mer enn ganger raskere enn tradisjonelle bimetallhullsager og har overlegen levetid. Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. HULLSAG 80MM MULTICONSTRUCTION.


Tilgjengelig i butikker . Passer hullsager i fra Ø32mm til Ø330mm. Med hardmetall skjær for flis og lette mur baserte materialer. Bosch hullsag senterbor hss-co. Adapter leveres med SDS-Plus eller 6kt tange. Skjærer i stål, rustfritt stål, metaller, støpejern, tre, plast etc,til både hånd- og søyleboremaskiner.


Produktet har ingen spesifikasjon. Borren gör hål i arbetsstycket innan hålsågens tänder griper in samtidigt som den håller hålsågen i korrekt läge under sågningen. DRL: Passar alla hållare.


Standardborr i alla hållare. For utboring av sadelstykker fra Pipelife og Wavin med flere. Kan brukes til tre, plast, stål og rustfritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.