tirsdag 27. desember 2016

Herskapelig tapet

En herskapelig og stilfull samling tapet. Hovedtemaet er Damask motiver, men kolleksjonen er også krydret med andre design som marokkanske fliser og den . Finn din nye favoritt-tapet i vår guide under Tapetsering i toppmenyen!

Eller klikk deg direkte inn på Finndintapet. De fleste rommene i huset har fått tapet, noe som bidrar til å skape atmosfære sammen med tømmer, panel og slette vegger – med utelukkende . Hei og goooood dag:)) Herskapelig gammel tapet fra BOrge. For en herlig dag, også fridag for mange da.

Herskapelig spisestue: Det passer med klirrende stetteglass i en spisetue som denne. Tapet med herskapelig mønster, lysekrone og godt med . Av møbler er det kun en sort skinnsalong ( + ) som vi evt beholder. Trenger tips til tapet, gardiner, møbler mm som vil gi oss en herskapelig . Bytt ut dine gamle kjøkkenfliser med en lekker tapet. En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle . Designer Kenneth Kolberg er sikker i sin sak, dermed faller valget på dyprød tapet kombinert med malte flater i samme nyanser.


HERSKAPELIG: I mandagens episode får Tid for hjem-teamet en utfordring i form av en. Veggene består av lag på lag med gammel tapet.

Britiske Laura Ashley med en moderne vri på den herskapelige stilen. Bad med mønstret tapet på veggene i ekte Downton Abbey stil. Riksantikvaren og Fortidsminneforeningen har fått trykt opp igjen. Fondveggen bak sengen er kledd med et barokt tapet fra Ralph Lauren. Og prøver, litt etter litt, å få det herskapelig innvendig også, ler Kristin.


Veggene i dagligstuen er tapetsert med eksklusiv Biri-tapet. Et herskapelig tapet og et like herskapelig gulvteppe bygger opp . I blant kan jeg søke på finn, nettopp på ordet herskapelig, ikke for at jeg. Den herskapelige stilen er en stil for mørkt tre og mønstrede tapeter, . Sentrum-Herskapelig, sentral og påkostet leilighet på 1kvm Gode.


Parkett på gulv, eksklusiv tapet fra Designers Guild på vegger og malt himling. PRIVAT SONE 1: Anna-Lenas soverom særpreges av et herskapelig tapet på den ene veggen og en like herskapelig kakkelovn i hjørnet. Herskapelig og arkitekttegnet enebolig i sentrum av Jessheim. Images and videos in instagram about herskapelig, goldpix, Instagram.


Delikat flislagt bad innredet med spesialbestilt servantskap i herskapelig stil med. Vegger: Herskapelig tapet på kjøkken og stue- Ferdig malte MDF-panel . Herskapelig fra Trianon kolleksjonen Borgetapet. Tradisjonelt og herskapelig baderomsinspirasjoner. Inspirasjonen til vinyltapetkolleksjonen Persian Chic er hentet fra persiske vegg- og gulvtepper. Lyse farger tilfører de herskapelige designene en lett følelse og . Særdeles gjennomført, herskapelig og klassisk 3-roms toppleilighet der det.


Spisestue: Svært flott og herskapelig rom med flott, klassisk tapet fra Dedar Milano. I taket henger det en flott lysekrone, som passer godt til tapeten og tekstilen. Og i første omgang lurer jeg på hva slags tapet vi skal ha på vårt landlige. Stilen er fransk landlig blandet med innslag av herskapelig og noe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.