fredag 2. desember 2016

Gulvsliping pris m2

Pris på gulvsliping trenger ikke å være hokus pokus. Oskar hadde en stue og et kjøkken på til sammen msamt to terskler han vil ha slipt og behandlet . Er det noen som har en oppdatert ca pris på sliping av nylagte tregulv ? Gulvsliping og behandling med olje lakk voksing. Alt i henhold til avtale, både på ti kvalitet og pris. Leilighet i Ibsensgate i.

Sammenhengende stue og kjøkken. Intressert i fast pris , mprist evt. Det er et gammelt furu tre lagt på tallet. Sandefjord , Onsdag 16. Kom gjerne med separat pris på beising og lakkering.


Vi hjelper deg med anbud på gulvsliping. Har fjernet (limt) heldekkende teppe, hvor det var heltre eik under. Slipe og olje mstuegulv. Må kunne utførest på kort varsel.

Beise eikeparkett i stue, kjøkken og gang ca. Porsgrunn , Torsdag 30. Et normalstort stuegulv går fra slitt til strøkent på noen få dager – til en pris som er langt rimeligere enn å kjøpe nytt gulv, lover de.


Reviews of Tellnes gulvsliping Vi har fått slipt soveromsgulv. Gule parkettgulv som ble. Anne Siri Vivås Kva er mpris på sliping og Lakk ? Noen som vet hva gulvslipere ligger på i pris pr.


Prisen dekker kun gulvsliping. Projesjonell gulvsliper til rask og kvalitativ sliping av parkett- og plankegulv. Gulvafslibning og Malercenter tilbyder fornuftige gulvafslibning priser fra kr.


Se vores gulvafslibning priser her eller ring og få en god pris på . Det kan være store prisforskjeller alt etter om byggevarekjedene har dem på tilbud. Jeg har jobbet som gulvsliper i mange år, b.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.